06.09.2015 20:20

SK Nový Knín B - Obořiště 4:0 (1:0)

Další velmi dobré představení naší Benfiky se odehrálo za studeného vichru. Svým výkonem však naši borci rozehřáli necelou padesátku spokojených diváků. Posílené Obořiště vzdorovalo především v prvním poločase, ve druhém jsme už svou kvalitu potvrdili a zaslouženě jsme zvítězili 4:0.

Naši hráči od první minuty převzali režii utkání do svých rukou, dobře kombinovali, se zakončením ale  někdy zbytečně pospíchali. A také chyběl klid v koncovce. Zejména P. Vlk se opět několikrát dostal do šance, jenže branku ani pořádně netrefil. Postupem doby také hosté několikrát zaútočili, jenže bez pořádného zakončení. A tak jejich největší šanci vytvořil zmíněný vichr, který si často s míčem dělal co chtěl, což v jednom případě znesnadnilo kontrolu míče L. Slámovi, naštěstí ten roztančený balón nadvakrát zpacifikoval. Jak se blížil konec poločasu, náš tlak se neustále stupňoval. A tak konečně přišel gól, po pěkné kombinaci sběhl na pravé straně do šestnáctky B. Rákosník, dostal přesnou přihrávku od D. Patetla a střelou na zadní tyč nedal vytáhlému gólmanovi hostů žádnou šanci. Za chvíli dostal do běhu míč P. Drechsler, jeho tvrdou střelu levačkou však brankář vytáhl na roh. Téměř vzápětí sudí ukončil první dějství.

Druhý poločas jsme začali velkou šancí znovu P. Drechslera, kterému jeho únik V. Heřman opět vychytal a druhý pokus šel mimo branku. Za chvíli to ale bylo už 2:0. P. Vlk vystřelil asi z deseti metrů, vyražený míč mu trefil holeň a od ní se odrazil zpátky do sítě branky hostů. V té době jsme už jasně dominovali, třetí úspěch si zapsal P. Drechsler, který svou levačkou vymetl spodní pravý roh Heřmanovy branky. A čtvrtý gól padl opět po akci Pavla, který zleva přihrávkou přes celou branku našel na druhé tyči K. Vostrého a ten nadvakrát uzavřel účet zápasu. Změnit ho mohli i hosté, jenže náš náhradní gólman T. Reisser třemi skvělými zákroky byl proti a míč po jasných šancích soupeře za svá záda nepustil.

Branky: 43. Rákosník, 54. Vlk, 67. Drechsler, 87. K. Vostrý

Sestava: Sláma (62. Reisser) - Kukla (62. Sládek), Jasz, Šustr, Vostrý - Rákosník, Pazderka, Rada, Patetl (73. Pejla) - Drechsler, Vlk (80. Štěpánek)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904