16.11.2014 07:56

SK Nový Knín B - MFK Dobříš C 1:3 (0:2)

Naše Benfika znovu odehrála zápas, kterému by spíše slušela remiza. Po řadě neproměněných šancí rozhodla nedůslednost naší obrany, když jsme soupeři dovolili dát hned tři laciné branky, na které jsme byli schopni odpovědět pouze jednou. A tak přezimujeme na nelichotivém dvanáctém místě. 

Prvních dvacet pět minut jsme byli jednoznačně lepší, jenže často jsme váhali se střelbou, takže jsme pořádně branku soupeře ani neohrozili. A pokud ano, jako například v případě J. Poučka, který měl ideální střeleckou pozici asi deset metrů od branky, gólman hostů v tomto případě míč vytlačil na roh. A tak opět přišel trest. Po rohu se hlavičkou trefil nehlídaný hráč Řehka. A když za chvíli po několika našich nedůsledných odkopech hosté zvýšili o dvě branky, hra Ševců opět propadla do podprůměru. Naštěstí hosté si s dalšími šancemi nevěděli rady, takže do půle dvě nebo tři zahodili.

Druhý poločas jsem začali opět náporem, předvedli jsme několik pěkných kombinací, jenže znovu bez pořádného zakončení. A tak pomohl dobříšský obránce, který místo míče trefil pozadí ležícího K. Vostrého a sudí ukázal za faul na penaltový bod. Pokutový kop sice F. Kukla nedal, jenže dobíhající J. Pouček míč efektně poslal do sítě soupeře. K vyrovnání měl pak hodně blízko Š. Hrubý, který po pěkné kombinaci na pravé straně si naběhl na prudký centr F. Kukly, jenže jeho projektil mířil těsně vedle. Hosté takřka vzápětí využili trestný kop, který exekutor báječně zatočil přes zeď do levé šibenice a nebylo už o co hrát.

Branka: 70. Pouček

Sestava: Sláma - Sládek, V. Sklenář, Pejla, Stočes (25. Reisser) - T. Kukla (75. Štěpánek), Vostrý, Hubička, F. Kukla - Hrubý, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904