13.04.2014 21:17

SK Nový Knín B - Krásná Hora 8:10 (3:5)

Těžko se píše reportáž z takového utkání, jaké se odehrálo v tuto neděli na našem hřišti. Přitom ze začátku Benfice vše hrálo do noty. Během 11 minut jsme vstřelili hned 3 branky, dvakrát se trefila pomoc z áčka P. Drechsler, třetí po rohu hlavičkou V. Sklenář. Jenže hosté, když zjistili, že s námi hrát fotbal nemohou, vytáhli osvědčený recept, který uplatnili po podobném průběhu i na podzim. Zcela vypustili zálohu, všechny míče nakopávali na své dva útočníky, kteří dohromady vstřelili devět z deseti gólů, a bylo vymalováno. Naši obránci najednou vypadali jako žáčci, nedůrazní, měkcí, doslova jako baletky. Tolik místa, co jim darovali, snad nedali útočníkům za všechna dosavadní utkání. Po prvním gólu v naší síti asi ve 20. minutě se takřka všichni položili a umožnili tak vstřelit hostům další čtyři góly.

Pucování hlav v šatně nepomohlo. V prvních sedmi minutých druhého dějství jsme sice skóre srovnali po trestňáku P. Drechslera a samostatné akci A. Krmely, jenže stačil jeden nákop z trestného kopu za nesmyslnou ruku u autové čáry ještě na polovině hostů a situace se do písmene znovu opakovala! Naše obrana začala servírovat doslova ementálský sýr a hosté si s chutí zastříleli při samostatných nábězích na naší branku. Do konce zápasu jsme sice dali ještě tři branky, jenže soupeř byl stejně pilný, takže závěrečné skóre se zastavilo na neuvěřitelném poměru 8:10!

Branky: 3., 8., 46., 68., 88. Drechsler, 52., 65. Krmela, 12. Sklenář

Sestava: Sláma  - Krmela (71. Hájek), Vostrý, V. Sklenář (66. Reisser), Stočes - Sládek, Plot, Rákosník, Vlk - Drechsler, Hrubý

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904