19.10.2014 20:04

SK Nový Knín B - Kamýk na Vltavou 2:3 (0:2)

Ani podstatně lepší výkon než v předchozích třech zápasech naší Benfice body nepřinesl. S třetím mužstvem tabulky, s Kamýkem, jsme sice prohráli poločas, ve druhém jsme však byli jednoznačně lepší, skóre jsme brzo srovnali, trestuhodně jsme pak zahodili další šance, abychom v poslední minutě inkasovali snad z jedině vážnější akce soupeře této části utkání.

V prvním dějství hosté předvedli několik jednoduchých akcí, kterými se dostávali za naší obranu a ze dvou také vstřelili své góly. My jsme se často komplikovaně dostávali přes půlku, souhra vázla, za prvních 45. minut jsme snad ani jednou neohrozili branku Kamýka. Měli jsme přitom i štěstí, když hosté neproměnili penaltu za faul J. Straceného na hranici šestnáctky, který sudí posoudil zřejmě správně, že se stala už uvnitř pokutového území. T. Reisser však úmysl exekutora vystihl a střelu směřující k pravé tyči zneškodnil.

Druhý poločas už byl z naší strany o něčem jiném, zrychlili jsme přechod do útoku, využívali jsme více křídelních prostorů a to se nám vyplatilo a kolem šedesáté minuty jsme vstřelili J. Poučkem dva góly. Nejprve na křídle unikl B. Rákosník, prostrčil míč našemu útočníkovi a ten zblízka snížil. Po chvílli se stejný hráč uvolnil asi dvacet metrů od branky a nádhernou střelou pod břevno skóre srovnal. Dál jsme byli lepším mužstvem, snaha hostů končila většinou daleko před naší šestnáctkou. Měli jsme přitom blízko ke vstřelení rozhodujících gólu. Jenže po akci znovu J. Poučka a jeho nezištné přihrávce střídající L. Sláma neuvěřitelně na malém vápně promáchl, míč netrefil a ten putoval do autu. Poté rozhodčí evidentní ruku kamýckého obránce ve vápně neposoudil jako nedovolenou a pokutový kop nenařídil k nevoli domácích fandů. 

To ještě nebylo nic proti tomu, co se nám přihodilo v poslední minutě utkání. Po pěkné kombinaci se míč dostal k volnému P. Vlkovi, který opět asi z dvaceti metrů nádherně vypálil, jenže jeho projektil trefil jen břevno soupeřovy branky, míč se odrazil k dobíhajícímu B. Rákosníkovi, který ale na hostující branku vyslal jen slabou hlavičku. Gólman míč snadno chytil, s výkopem neváhal, na půlce jeho spoluhráč pas prodloužil za našeho stopera, za ním míč trefil další hráč Kamýku a poslal ho přes vybíhajícího T. Reissera do odkryté branky - 2:3! 

Fotografie ze zápasu

Branky: 58., 61. J. Pouček

Sestava: Reisser - Sládek (75. Sláma), Poláček (46. Smita), Stracený, Stočes - F. Kukla, Hubička, Rákosník, Vostrý - Pouček, Vlk

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904