02.11.2014 19:24

SK Nový Knín B - FC Višňová 1:1 (1:1)

Šest zápasů v řadě nezískala naše Benfika ani bod. Až proti FC Višňová si konečně mohla připsat alespoň jeden za remízu, i když znovu sahala po třech, jenže opět selhala především v koncovce.

Zápas se musel divákům líbit zejména proto, že obě mužstva hrála útočně. Naše béčko se sice dostalo do více šancí, jenže střelci neměli svůj den. Už v osmé minutě střela M. Šustra, který v sobotu musel vynechat pro trest zápas áčka, tečovala spojnici tyčky a břevna. O čtyři minuty později se řítil sám na branku hostů F. Sklenář, jenže na brankáři nevyzrál, takže skóre se neměnilo. To se stalo za další čtyři minuty, jenže v náš neprospěch, když útočník hostů šťastně přehodil vyběhnuvšího L. Slámu. Dlouho netrvalo a bylo vyrovnáno. K zahrání rohu se postavil J. Plot, míč propadl ke zcela osamocenému B. Rákosníkovi a ten ho pohodlně zasunul do prázdné branky. Do konce poločasu jsme ještě ze shora trefili břevno, soupeř zase v jediné vážnější šanci zamířil jen do boční sítě.

Druhý poločas se nesl ve stejném útočném duchu, jenže většina akcí končila v dostatečné vzdálenosti od branky. A když jsme asi v 70. minutě zmařili největší šanci, střelu F. Sklenáře hosté odvrátili z brankové čáry, zápas směřoval k remizovému rozuzlení.

Branka: 26. Rákosník

Sestava: Sláma - Sládek, Šustr, Stracený, Hubička - Vostrý, Rákosník, Plot, Vlk - F. Sklenář (75. Hájek), Hrubý

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904