24.05.2022 20:23

SK N. Knín/N. Ves B - O. Zdice 2:0 (1:0)

Mladší dorost pokračuje ve finálové skupině v krasojízdě, tentokrát už v odvětě porazil druhé Zdice. Po nepříliš vydařeném prvním poločase, kdy chyběla hlavně mezihra, se výkon v druhém dějství zlepšil a zaručil zaslouženou výhru.

Hosté se představili jako kombinačně vyspělý tým, ale naštěstí pouze po vápno. A pokud naší branku ohrozili, tak po propadlých míčích, které zlikvidoval náš gólman nebo šly mimo branku. My jsme se spoléhali spíš na rychlé protiútoky a jeden takový se nám povedl už ve 14. minutě, když jsme Zdice vyšachovali na hranici vápna, do kterého nikým neatakovaný vběhl J. Srp, podíval se, kde stojí brankář a přesnou střelou na bližší tyč dostal naše mladší dorostence do vedení. Jenže místo uklidnění byla naše hra dál dost nervózní, jednoduše a často jsme ztráceli míče, čímž trpěla plynulost utkání. Paradoxně do větších šancí se dostalo ale naše mužstvo, jenže bez patřičného zakončení.

Úvod druhé půle patřil našim mladším dorostencům, kteří hru přece jen zpřesnili, což se promítlo do jejich vyšší aktivity a také převahy. Výsledkem byl další gól v síti hostů. V 67. minutě vnikl do vápna Zdic M. Rampas, kterého hostující obránce podrazil, rozhodčí nezaváhal a ukázal na značku pokutového kopu. K exekuci se rozběhl stejný hráč, na kterého byl faul a nechytatelnou bombou na pravou ruku zdického gólmana určil konečné skóre zápasu. Výsledek jsme si do konce zápasu chytrou hrou pohlídali, čímž jsme si připsali už třetí výhru ve finálové skupině okresního přeboru dorostu.

Branky: 14. Srp, 67. Rampas

Sestava: Kramer - Španěl, Soukup, Pavlík, F. Hájek - Souček - Kučík, Srp, Šír, Pavlík - Rampas, střídal Záruba  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904