12.02.2017 20:00

SK Modřany - SK Nový Knín 3:4 (0:1)

V pěkném areálu ABC Braník jsme odehráli další přípravný zápas, a to s SK Modřany, účastníkem pražské 1. A třídy, kde ve skupině B je po podzimu na devátém místě. Po většinu zápasu jsme byli lepším týmem a zaslouženě jsme vyhráli. Vedli jsme už 1:4, domácí tým skóre upravil až v posledních deseti minutách.

Do zápasu jsme nastoupili bez čtyř hráčů a jeho úvod patřil nám. Už v šesté minutě dostal do ulice míč T. Slezák a nezaváhal. V první půli jsme si vytvořili ještě několik jasných šancí, jenže ani dvakrát J. Pouček a jednou J. Tuháček se neprosadili. Domácí tým příliš nezlobil, vlastně ani jednou netrefil naši branku.

Začátek druhého dějství už byl vyrovnanější a když se znovu netrefil J. Tuháček domácí tým trestal. A. Jasz zfauloval ve vápně modřanského útočníka a domácí krok srovnali z nařízené penalty. Nám se pak povedla čtvrthodina mezi 60. až 75. minutou, kdy jsme se trefili hned třikrát. Nejprve unikl J. Stočes, snažil se gólmana přelobovat, ten jeho úmysl vystihl, míč vyrazil, jenže znovu na kopačku našeho hráče, který už z poměrně velkého úhlu dopravil pravačkou míč do sítě domácí branky. Po chvíli se do úniku dostal J. Tuháček, který opět míč loboval, tentokrát lépe než jeho spoluhráč - 1:3. A na rozdíl už tří branek zvyšoval P. Foltýn, který křížnou střelou překvapil domácího gólmana.

V závěru to vypadalo, že všichni naši hráči chtěji dát gól, tlačili se do útoku bez toho, že by mysleli na zadní vrátka. Soupeř toho využil a vstřeli dva góly, přičemž po druhém sudí okamžitě odpískal konec utkání. 

Branky: 6. Slezák, 61. Stočes, 66. Tuháček, 74. Foltýn

Sestava: Petřík - Pazderka, Jasz, Svárovský, Vlasák - Stočes, Foltýn, Slezák, Vostrý L. - Tuháček, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904