01.10.2018 20:20

SK Hořovicko B - SK Nový Knín 1:0 pk (0:0)

Přes jednoznačný průběh jsme na hřišti SK Hořovicko s tamní rezervou ztratili dva body. A je třeba dodat, že naprosto zbytečně. Opět jsme si vypracovali řadu šancí, které jsme trestuhodně zahazovali. Nepomohla ani asi čtvrthodinová hra proti deseti hráčům, když se domácím zranil jeden borec a nikoho už neměli na střídání. V rozstřelu, který následoval, naše špatné rozpoložení dosáhlo vrcholu, když jsme dokonce čtyřikrát nepřekonali domácího gólmana!

Už v první minutě jsme zaútočili po levé straně, J. Stočes vysunul R. Vlasáka, který přihrávkou pod sebe našel ve vápně zcela volného P. Pytku, jenže ten pálil rovnou do ochránce domácí svatyně V. Hrdličky. A tak by se dalo dál pokračovat ve výčtu našich šancí. Domácí za celý zápas prakticky neohrozili naší branku, a pokud ano, šlo jen o platonické pokusy. Co to ale bylo platné, že jsme měli častěji míč na svých kopačkách, když jsme ani netrefovali domácí branku. Jako například opět P. Pytka v 25. minutě sám na penaltě se mohl gólmana zeptat, kam to chce, jenže střela našeho útočníka šla asi pět metrů nad břevno! A do třetice opět Petr Pytka asi po daších pěti minutách po centru zprava hlavou opět zakončoval mimo konstrukci. 

Druhá půle se podobala té prvé s tím rozdílem, že to chvíli vypadalo na zvýšení aktivity domácích, jenže to skončilo dřív než začalo. Po asi deseti minutách jsme opět převzali otěže utkání do svých rukou, jenže k lepší koncovce nepomohlo ani střídaní. Největší šanci asi v 60. minutě po prodloužení P. Pytkou zahodil znovu sám před brankářem A. Rada. Na některých našich hráčích postupně začala být znát frustrace, takže náš výkon upadl do podprůměru. O tom svědčí i to, že jsme nedokázali využít ani čtvrthodinovou převahu v poli o jednoho borce, když se domácím zranil jeden hráč a ti za něj neměli náhradu! A když sudí i přes právě přerušení hry při této události neprodloužili zápas ani o minutu, dospělo utkání do penaltového rozstřelu. To už jsme byli doslova na dně, o čemž svědčí to, že z osmi pokusů jsme se trefili pouze čtyřikrát. Domácí byli o jeden zásah lepší, a tak brali pro ně hodně zlaté dva body, kdežto my pouze jediný.  

Sestava: Petřík -  Jasz, Šustr, Čálek, Stočes (55. Rada), Vostrý L., Kadlečík, Rákosník (83. Vostrý K.), Vlasák - Sklenář, Pytka (74. F. Kukla)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904