14.08.2017 13:35

SK Baník Libušín - SK Nová Knín 5:0 (2:0)

Natěšené z povedené přípravy odjelo naše mužstvo k prvnímu zápasu soutěže na hřiště nováčka - SK Baník Libušín. Jenže srážka s realitou byla více než krutá. Po nepovedeném utkání naše první mužstvo si odvezlo neuvěřitelný příděl pěti branek. Co je na celé věci nejsmutnější, drtivou porážku jsme si vlastně zavinili sami, zejména díky neuvěřitelným individuálním chybám, které nejsou hodny hráčů úrovně soutěže. Na všechny góly domácích jsme totiž buď nahráli a nebo k jejich vstřelení jsme přispěli svou nedůsledností.

Na obranu těch, kteří odjeli do předměstí Kladna, je třeba dodat, že opět chybělo několik hráčů, což se projevilo především ve složení obrany. A právě to byla řada, která měla prsty takřka ve všech gólech. Zejména ve druhém poločasu našim bekůlm však nepomohli ani další hráči, takže výsledkem byla doslova blamáž. 

Už v 10. minutě ztratil míč J. Stočes hrající netradičně na pozici stopera, nechal Senada Sejtariu míč zpracovat, ten si z něho udělal statistu a pohodlně zakončil. Pak ovšem přišla nejlepší fáze zápasu od našeho mužstva, tlačili jsme do útoku a zejména J. Pouček zaměstnával zadní řady Libušína. Asi v 18. minutě domácí gólman vyškrábl skvělým zákrokem jeho bombu směřujíci do šibenice, v 25. minutě však už byl překonán, jenže střela našeho hráče tentokrát trefila jen tyč. Prakticky z protiútoku nakopnutý míč směřoval na rohový praporek, P. Kozohorský v domnění, že opustí hrací plochu, za ním ani neběžel. Jenže velmi dobře rychlostně vybavený Nikodin Obradovič se ho zmocnil, z našeho náhradního beka opět udělal statistu a zvýšil už na 2:0. 

A aby toho nebylo dost, už asi v desáté minutě druhého poločasu další náš obránce namazal znovu N. Obradovičovi, který vymetl šibenici branky nešťastného M. Petříka a prakticky bylo po zápase. Naši hráči se už na nějaký vážnější odpor nezmohli a náhradník O. Havrda nám dal ještě dva góly. Jeden po nedůsledném skluzu J. Stočese, druhý po nezištné přihrávce našeho J. Sekýta v poslední minutě zápasu, když si všiml, že náš gólman stojí na hranici vápna a utěšeným obloučkem zpečetil naší ostudu.

Sestava: Petřík - Kozohorský, Svárovský (59. Sekýt), Stočes, Vlasák - Moravec (85. Vlk), Durdil, Foltýn, Vostrý L. - Tomeček, Pouček

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904