25.04.2022 13:48

S. Počepice - SK Nový Knín/N. Ves B 2:2 (0:1)

První gól jsme vstřelili poměrně brzo, po chybě gólmana, měli jsme pak další šance, jenže nedali. A tak místo jasného vedení se šlo do druhé půle s hubeným náskokem, který domácí dokázali smazat. 

Hned v první minutě domácí brankář neudržel ne příliš prudký míč a daroval nám hodně laciný gól. Bylo to i zásluhou vytvrvalého déště, který zkrápěl nerovné, rozměry nevelké hřiště, což podstatně ztížilo hráčům situaci. Proto bylo k vidění i několik minel, které nakonec rozhodly o konečném skóre. V první půli jsme ale byli jasně lepším týmem, po gólu volalo hned několik akcí, zejména P. Kukla měl na své kopačce jasný úspěch, jenže nikým neatakován trefil jen vyběhnuvšího gólmana, který tak odčinil svou hrubici z úvodu utkání. Domácí tým se v té době prakticky nedostal do naší šestnáctky, nás ale zpražila dvě zranění. Nejprve M. Souček špatně došlápl po pádu na hřiště a s pochroumaným kotníkem musel vyhledat lékařské ošetření. Vypadá to, že ho na jaře už na hřišti neuvidíme. Marek Vlasák nejprve vstřelil gól, který snad pro faul jeho kolegy nebyl uznán, jenže pak také musel pro zranění kolene odstoupit. 

Naštěstí jsme měli dva hráče na střídání, zápas postupně přešel spíš v boj, převládaly nakopávané míče, místo kombinací, pro které na takovém terénu, který byl v neděli v Počepicích, nebyly ani podmínky. Domácí se ve druhém poločase zlepšovali a když přišlo nedorozumnění v naší obraně a vyslali jsme nechtíc nejlepšího střelce domácích M. Chýleho do brejku, nabídnutou příležitostí nepohrdl a vyrovnal. Postupem doby hra upadala, přesto zmoklí diváci viděli ještě tři branky. První, znovu neuznanou, pro opět díky terénu jasnou ruku M. Rampase. V 79. minutě pak S. Šír jen tak nazdařbůh poslal na domácí branku lehoučký balón a nešťastný gólman D. Jirsa si ho opět srazil do vlastní branky. Jenže domácí využili své výškové převahy, když výborně zahrávali rohové kopy a po jednom z nich jsme nedokázali odvrátit míč do bezpečí, naopak jsme ho přihráli J. Kabíčkovi na závěrečnou branku. Jenže to nebylo vše, těsně před koncem Počepice trefily naštěstí jen tyč naší branky, takže spravedlnost tentokrát nebyla slepá, protože porážku jsme si rozhodně nezasloužili. Na druhou stranu s ohledem na zlepšený výkon domácích ve druhém dějství byla dělba bodů určitě spravedlivá.   

Branky: 1. Španěl, 79. Šír

Sestava: Kramer - Španěl, Soukup, Záruba, Vávra - Souček - Pavlík, Srp, Šír, Vlasák - Rampas, střídali Hájek Filip, Kukla Petr. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904