05.09.2019 09:10

S. Nová Ves B - SK Nový Knín 0:4 (0:2)

Do poháru OFS jsme byli nalosováni do druhého kola a střetli jsme se v něm s rezervou Nové Vsi, která svá utkání hraje v Malé Hraštici, mimochodem na skvěle připraveném trávníku. Nastoupili jsme sice v silně kombinované sestavě složené nejen z hráčů áčka, ale hlavně Benfiky a dorostu, přesto to na jasnou výhru a postup do dalšího kola bez problémů stačilo.

V první půlhodině sice domácí tým měl míč na svých kopačkách častěji, ovšem prakticky bez zakončení. Na našem mužstvu bylo znát, že je nesehrané, logicky, někteří hráči se ani neznali, natož aby spolu někdy před tím hráli. Postupně jsme však začali být aktivnější a zřejmě nás nakoplo to, že nepřesný sudí na obě strany asi v 35. minutě neodpískal jasnou penaltu v náš prospěch. A tak se ještě do konce poločasu po krásných akcích prosadil nestárnoucí Ben Havelka. Zejména druhá stojí za zmínku. Marek Čálek potáhl po levé straně míč, z hranice vápna nacentroval a Ben hlavičkou asi z deseti metrů nedal domácímu gólmanovi žádnou šanci.

Druhý poločas už byl plně v naší režii, Novovesští si vypracovali snad jen jednu šanci, a to až v samotném závěru zápasu. Na domácí branku se valil jeden útok za druhým a svůj tlak jsme vyjádřili dalšími dvěma pěknými góly. Po průnikové přihrávce Marka Čálka na 3:0 zvyšoval levou nohou Matěj Zorek a před čtvrtou brankou předvedl pěkné sólo S. Stránský, který obešel několik hráčů a přihrávkou vybídl ke skórování J. Straceného, který uzavřel účet utkání.

Branky 38., 42 Havelka, 65. Zorek, 85. J. Stracený

Sestava: Sláma - L. Kuchař, K. Vostrý, Pazderka, Hondlík (46. Petřík) -  Čálek, Stránský, Patera, Zorek (70. V. Kučík) - J. Stracený, Havelka

Podrobnosti později.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904