13.03.2016 09:50

Rezerva jen remizovala

SK Nový Knín - TJ Prostřední Lhota 3:3 (0:2)

V dalším přípravném utkání naše Benfika jen remizovala se snaživou Prostřední Lhotou. Pokud by se hrálo na umělecký dojem, musíme vysoko zvítězit, jenže rozhodují góly a těch obě mužstva vstřelila stejný počet - po třech.

Po většinu zápasu jsme herně dominovali, brzo jsme šli do vedení po hrubici gólmana se trefil obloučkem P. Vlk. Jenže asi po půl hodině, prakticky po prvním vážném útoku soupeře, přišlo vyrovnání po zaváhání našeho brankáře, který pustil za svá záda ne příliš prudkou střelu. A aby toho nebylo dost, při druhém útoku netakticky vyběhl, čímž uvolnil cestu pro druhý úspěch Lhoty. 

Druhý poločas probíhal podle stejných not - neustále jsme se tlačili do útoku, zatímco soupeř spoléhal na brejky. Výsledkem naší aktivity byla pěkná akce po levé straně, přesný centr J. Stočese a umístěná hlavička nabíhajícího P. Vlka. Pokračovali jsme však i ve spalování šancí, kromě toho jsme dvakrát trefili konstrukci branky F. Kuklou. Ostatně právě ten mezi paliči dominoval, sám za celý zápas nedal asi pět tutovek. A tak přišel trest po dalším zaváhání naší defenzivy a soupeř šel opět hodně lacino do vedení. V závěru byla naše snaha alespoň částečně odměněna v podobě vyrovnáni po střele K. Rady asi z šestnácti metrů.

Góly: 14., 56. P. Vlk, 76. Rada

Sestava: Reisser - Sládek, Puchmajer (46. Zorek), Šustr, Zorek (30. Stočes) -  Vostrý, Pazderka (46. Drechsler), Rada, Rákosník - Kukla, Vlk

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904