05.09.2022 11:47

Rekordní výhra starších žáků

Spartak Rožmitál p. Tř. - SK N. Knín/N. Ves A 4:1 (0:1)

Velmi dobrý fotbal hráli naši áčkoví dorostenci především v první půli, když jsme také šli do vedení. Domácí, kteří mají vyrovnanější tým, postupem času přebírali iniciativu, přežili jsme pokutový kop, jenže v druhé půli se tlak domácích stupňoval a nakonec jsme mu podlehli. 

TJ Prostřední Lhota - SK N. Knín/N. Ves A 3:4 (1:3)

Premiérové utkání mladších žáků ovlivnila nepřítomnost některých z nich kvůli turnaji přípravek a také některé odchody. Přesto jsme po většinu zápasu měli převahu, a to zejména v prvním poločase, když náš náskok měl být mnohem vyšší. Naši hráči si ale bohužel ve druhém vybrali slabší chvilku po náhodném gólu, když se míč po střele mimo odrazil od lhoteckého hráče do naší branky. Po chvíli jsme obrželi další gól, přesto jsme zápas dovedli do zaslouženého vítězného zakončení. 

SK N. Knín/N. Ves - Stará Huť 33:0 (17:0)

Předchozí výsledek soupeře našich starších žáků naznačoval, že půjde o slabého soupeře, a to se plně potvrdilo. Naši hráči si opět otevřeli střelnici a když po prvním poločase byl výsledek rozdílem několika tříd, trenéři se dohodli, že druhou půli odehrajeme v poli jen s osmi hráči. Přesto náš brankostroj pokračoval a zastavil se na rekordní výši. 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904