19.04.2023 10:46

První výhra béčkových dorostenců

O. Zdice - SK Nový Knín/N. Ves B 1:3 (0:1)

Obětavý výkon předvedli naši béčkoví dorostenci v zápase o šest bodů. Soupeř v případě výhry by totiž s námi srovnal krok. Oslabeni o několik hráčů, takže jsme nemohli ani střídat, jsme hráli pozorně odzadu a každého vhodného okamžiku jsme využívali k rychlým protiútokům. Z jednoho takového jsme šli do vedení. Jenže druhý poločas nás domácí tým doslova zmáčknul, na rozdíl od předchozích dvou jarních zápasů se k nám tentokrát ale přiklonilo i to pověstné štěstíčko. Zdice sice poměrně brzo vyrovnaly, ale další gól ne a ne dát, a to i zásluhou několika skvělých zákroků v bráně úřadujího M. Hájka. Domácím se nakonec promarnění několik vyložených šancí vymstilo, když v samotném závěru dvakrát trefil M. Rampas, který tak dovršil svůj hatrick.

Branky Rampas 3x  

SK Nový Knín/N. Ves A - 1. FK Příbram B 7:9 (2:3)

Sice proti mladšímu, ale po fotbalové stránce logicky vyspělejšímu soupeři naši mladší žáci zaostávali především v nasazení a důrazu. Přesto jsme uhráli poměrně příznivý výsledek.

Branky: Ebr 3x, Kotulskyi 2x, Funěk, Kolář O.

1. FK Příbram - SK Nový Knín 15:2

První třetina utkání starší přípravky byla ještě vyrovnaná, jenže v další části soupeř dost přitvrdil, na což naše děti nějsou v této kategorii zvyklé. Nechodily do soubojů, což byl i pokyn z lavičky, aby nedošlo ke zbytečnému zranění. I díky tomu nakonec soupeř zvítězil jednoznačně. 

SK Nový Knín - 1. FK Příbram 12:25

Další pěkné utkání mladší přípravky, o celkovém výsledku opět rozhodla vyšší vyspělost soupeře. 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904