07.04.2018 22:35

První vítězství

SK Nový Knín - Sokol Kosoř 1:0 (0:0)

Více než vydřené vítězství, vůbec naše první v soutěži přišlo až ve dvacátém kole. A je nutné přiznat, že kdyby skóre bylo obrácené, nikdo by se nemohl divit. Zejména v prvním poločase se hosté dostávali častěji do zakončení, jenže bez úspěchu. Úroveň zápasu se zvedla ve druhém poločase, kdy se obě mužstva snažila získat tři body. Když jsme asi v 65. minutě po rohu hostů přežili dvě vyložené šance Kosoře, začal se osud zápasu přiklánět na naši stranu. V 72. minutě po trestném kopu L. Vostrého gólman hostů vyboxoval míč před sebe a dobíhající M. Šustr ho hlavou dorazil do sítě. Potvrdit vítězství měl na kopačce asi o tři minuty později P. Kozohorský, jenže jeho střelu P. Krysteník se štěstím vytěsnil nad branku. Do konce zápasu jsme si výhru pohlídali a poprvé si letos připsali tři body. Podrobnosti zde

Branka: 72. Šustr

Sestava: Petřík - K. Vostrý, Šustr, Ducho, R. Vlasák - Durdil, Foltýn, Kozohorský (89. Sekýt), L. Vostrý - F. Kukla (46. Stočes, 87. Tomeček), Slezák (76. Chlumecký)

SK Petrovice B - SK Nový Knín B 5:0 (4:0)

Bez několika hráčů a s některými borci, kteří měli v nohách ranní zápas áčka, nemohla naše Benfika rezervě Petrovic konkurovat. Smutné je, že spoluhráče nechali ve štychu hráči, kteří dopoledne seděli skoro celý zápas na lavičce prvního mužstva. Nelze se proto divit, že si domácí tým přípsal do tabulky tři body a my jsme vyšli naprázdno.

Sestava: Sláma - F. Stracený, K. Vostrý, Pazderka, T. Reisser - Kukla, Budínský, Kuchař, Patera -  Stočes, Vlk

SK Nový Knín - Slavoj Obecnice 2:3 

Hosté sice šli do vedení, jenže se nám podařilo v úvodu druhé půle skóre otočit. Dlouho to vypadalo, že naši starší žáci budou v soutěži o přeborníka okresu bodovat, jenže rozhodlo posledních deset minut utkání, kdy jsme si nechali dát dva góly po dlouhých nákopech Obecnice a tak jsme trošku smolně přišli o bodový zisk.

Branky: Š. Mařík, Dvořáček

Sestava: Křivnosnoska - Váňa, Dopita A, Hondlík, Dopita L. -  Rampas, Dvořáček, Mařík V., Vlasák V. - Mařík Š. Kudrna, střídal Kramer

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904