13.10.2019 20:29

První gól v síti starších žáků

Krásná Hora - SK N. Knín/N. Ves 1:9 (1:5)

Další jednoznačné utkání našich starších žáků. Brzo jsme se dostali do dvoubrankového vedení, jenže přišla 6. minuta, snad jediný vážný útok domácích, náš obrance zcela zbytečně fauloval asi pět metrů před vápnem. Trestný kop hráč Krásné Hory proměnil velkým dílem i proto, že jsme špatně postavili zeď a také proto, že náš gólman chybně stál. Byla to ale snad jediná kaňka utkání. Byli jsme jednoznačně lepším týmem a postupně jsme odevzdaným domácím vstřelili devět gólů, jeden hezčí než druhý. A to nám chybělo hned pět hráčů! Střelecky se blýskl především M. Rampas, který dal šest golů. 

Branky: Rampas 6, Souček, Záruba, Pavlík

Sestava: Soukup - Konopásek, Dekastello, Kučík J., Vlasák M. - Mašek, Kramer, Šír, Souček - Rampas, Záruba, střídali Matějka, Paclík, Pavlík

SK Nový Knín - S. Rosovice 5:0 (2:0)

Úvod utkání mladších žáků byl vyrovnaný, postupně jsme ale začali být aktivnější a po pěkné akci na pravé straně a přesné přihrávce Michala Hájka dával do prázdné M. Smrčina. A  když přidal vzápětí po rychlém brejku druhý gól dnes velice aktivní Michal Hájek, začali jsme hru kontrolovat. Do konce utkání jsme stačilli dát ještě tři góly, potvrdili jsme tak úlohu favorita a připsali si do tabulky zaslouženě další tři body.

Branky: Michal Hájek 3, Smrčina, Belka

Sestava: Hájek Matěj - Hříbal, Dopita A., Wiedermannová - Hájek Michal, Belka, Smrčina - Vandas, střídali Dusík, Holubovský

S. Nová Ves - SK Nový Knín 12:4

Skoro dvě třetiny zápasu naše přípravka se soupeřem držela krok, stále jsme o jeden gól vedli, jenže pak odešly našim malým borcům síly a soupeř toho využil. Vstřelil dva rychlé góly, skóre obrátil a v závěrečné třetině už dominoval.

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904