01.04.2024 18:54

První body áčkového dorostu

Také o velikonočních svátcích pokračovaly soutěže mládeže. Dvě utkání se ale nakonec přeložila na pozdějí termín.

SK Votice - SK Nový Knín/N. Ves 1:1 (1:1)

Áčkový dorost částečně nahradil ztrátu z prvního kola a přivezl si z horké votické půdy cenný bod. V první půli jsme šli do vedení, jenže domácí brzo skóre srovnali. V druhém dějství zápas směřoval ke smírnému výsledku, jenže asi deset minut  před závěrem Štěpán Petrák hloupě oplácel, za což vyfasoval správně přímo červenou kartu. Do konce jsme tak zažili několik horkých chvil, které jsme přesto, že jsme neměli nikoho na střídání, naštěstí přežili. 

Pičín/Višňová - SK Nový Knín/N. Ves B 7:2 (4:1)

Oslabeni a pouze v deseti jsme soupeři v okresním přeboru dorostu nemohli konkurovat a po jednoznačném průběhu jsme jasně prohráli.

D. Hbity/Višňová - SK Nový Knín/N. Ves B 2:2 (kont. 3:0)

Další doklad o nesmyslném nařízení, že za sdružené týmy mohou nastoupit jen hráči ze soupisek. S ohledem na Velikonoce jsme museli tým doplnit o hráče z prvného mužstva, aby se vůbec hrálo, což okresní STK ocenila jako neoprávný start hráčů a disciplnární komise rozhodla o kontumaci ve prospěch domácího mužstva. 

SK Nový Knín/N. Ves A - MFK Dobříš B 9:0 (8:0)

Tradičního soupeře naši áčkoví mladší žáci jasně přehráli, zejména v prvním poločase předváděli báječný fotbal, což potvrdili i střelecky. Ve druhé půli ubrali na kolektivním přístupu, vypadalo to, že každý hráč si chce dát gól, a hned se to na výkonu podepsalo. 

Tohovice/Milín - SK Nový Knín/N. Ves B 0:8

Také v tomto případě jednoznačný zápas pro naše béčkové mladší žáky  

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904