22.03.2015 22:34

Prostřední Lhota - SK Nový Knín B 3:3 (1:1)

Další typické utkání pro tento ročník odehrála naše rezerva s posledním mužstvem tabulky Prostřední Lhotou na umělé trávě na Dobříši. Byla jednoznačně fotbalovějším, jenže současně opět málo efektivním týmem. Na vstřelení branky se neuvěřitelně nadřela, naproti tomu hodně lacino inkasovala.

Zejména v prvním poločase si vytvořila doslova drtivý tlak, jenže ke vstřelení gólu vedlo až bodlo P. Vlka asi v 30. minutě. Jenže to už měla vést nejméně o dvě až tři branky! A když gólem neskončila velešance V. Sklenáře a po chvíli i hlavička jeho bratra Františka, soupeř trestal. Po snad jediné povedené akci první půle se do zakončení dostal hráč Moravec a bylo to  rázem 1-1.

Druhý poločas už tak jednoznačný nebyl, už proto, že někteří naši hráči díky absenci tréninků začali fyzicky ztrácet. Domácí tým přitom druhou příležitost opět proměnil, když jeho beci nakopli míč před naše vápno tak, že se míč díky rotaci vracel, proto náš brankář do souboje nemohl jít rukou, zkušený J. Štástka ho přehlavičkoval, jenže pak ho zbořil čistým bodyčekem, což sudí neodpískal, čímž mu otevřel cestu ke vstřelení vedoucího gólu. Mohlo být hůř, naštěstí náš brankář po chvíli stejného hráče skvěle vychytal.

Chvili se zdálo, že fotbal bude mít logiku, když jsme nejdříve po sólu Š. Hrubého a jeho nezištěné přihrávce J. Poučkovi vyrovnali. Za chvíli jsme už vedli, to se trefil F. Sklenář. Jenže v závěru jsme se nechali zatlačit na naší polovinu i díky tomu, že útočníci nedostali kloudnou přihrávku, a když ano, pak neudrželi míč na polovině soupeře. Naštěstí nákopy domácích hráčů byly dlouho nepřesné, až na jeden, rozhodující, a to asi v 88. minutě, když míč našel F. Šustu na pravém křídle, ten sběhl do šestnáctky a našeho gólmana doslova prostřelil.

Branky: 30. Vlk, 67. Pouček, 71. Sklenář

Sestava: Reisser - Vostrý, Hubička (46. Hrubý), V. Sklenář, Stočes - F. Kukla (75. Sládek), Plot, Rákosník, Vlk - F. Sklenář, Pouček

  

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904