22.06.2018 22:05

Před novou sezónou

Výsledkem nevydařené sezóny, která skončila sestupem prvního týmu a předposledním místem Benfiky, jsou změny, které potvrdil v tomto týdnu výbor našeho oddílu. Rozhodl se zejména neprodloužit spolupraci s dosavadním trenérem Josefem Fraitem. Nový realizační tým dospělých bude nově pracovat ve složení A. Bakos, J. Moravec a J. Stracený. Současně schválil plán připravy na novu sezónu a probral změny v kádru obou týmů mužů.

Příprava na novou sezónu začne 15. července v 19,00 prvním tréninkem. Počítá se s tím, že áčko odehraje před zahájením soutěže nejméně čtyři a béčko alespoň dvě přípravná utkání včetně pohárového zápasu. Dnes jsou už potvrzena utkání se S. Lipence 29.7. od 17,00 a 4.8. od 10,30 s FK Mníšek pod Brdy. 

Nová sezóna s sebou přinese i změny v kádru. Ukončení kariéry oznámil J. Ducho. Pro návrat do S. Nová Ves se během června rozhodl M. Durdil, na nabídku FK Mníšek pod Brdy kývl M. Tomeček. Do rezervy MFK Dobříš se chce vrátit P. Kozohorský a přípravu v áčku stejného týmu hodlá zkusit R. Vlasák. 

Na druhou stranu se vedení sportovního úseku dohodlo s některými hráči o přestupu do našeho oddílu. Přípravu u nás začnou z MFK Dobříš mladí hráči Marek Čálek, David Kadlečík a Adam Rada. Z SK Modřany přichází zkušený Pavel Drobílek, o přestupu dále jednáme se Sašou Jaszem a Petrem Pytkou, kteří byli až dosud hráči S. Úhonice. Vzhledem k tomu, že letos ještě neotevřeme dorost, do kategorie mužů budou přeřazeni J. Hondlík, V. Kučík a J. Kudrna.

Ukončit své působení v současných oddílech se rovněž rozhodli Josef Pouček a František Sklenář, o jejich další kariéře se bude jednat v nastávajících dnech, stejně tak, jako s některými dalšími vytipovanými hráči.  

Vedení sportovního úseku proto počítá s tím, že vedle zmíněných hráčů se do přípravy zapojí také: P. Foltýn, L. Hofmann, Š. Chlumecký, V. Kuchař, F. Kukla, M. Lomoz, D. Patera, P. Pazderka, M. Petřík, B. Rákosník, A. Reisser (v případě uzdravení), J. Sekýt, M. Sládek, L. Sláma, T. Slezák, J. Stočes, F. Stracený, M. Šustr, P. Vlk, K. Vostrý, L. Vostrý, M. Zorek. 

Co se týká cílů pro novu sezónu, půjde především o stabilizaci prvního mužstva. V případě Benfiky je záměrem z ní postupně udělat juniorku, ve které by šanci dostávali zejména mladí hráči, kteří by se tak stali rezervou pro áčko.

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904