23.10.2022 20:47

Prapor drželi dorostenci a starší žáci

SK Nový Knín - L. Milín 9:15

S favoritem držela naše mladší přípravka krok asi do poloviny zápasu, jenže za stálého deště se projevily kvality dvou tří hráčů soupeře, kteří nakonec rozhodli o konečném, poměrně jasném výsledku. 

Stará Huť - Nový Knín/Nová Ves 0:29 (0:14)

Další jednoznačný zápas starších žáků, kteří se museli obejít bez několika nemocných hráčů a také těch, kteří byli nominováni za jiné týmy, přesto znovu víc než přesvědčivě vyhráli.  

Tlustice/Drozdov - Nový Knín/Nová Ves B 1:2 (0:0)

Na těžkém terénu domácí tým začal proti našim béčkovým dorostencům od podlahy, několikrát to vedlo k hrubým faulům, které ale slaboučký sudí netrestal. Snad proto jsme se báli hrát lepší fotbal, naši hráči se vyhýbali až na výjimky soubojům, takže hra se větinou odehrávala ve středu hřiště. To se znovu změnilo ve druhé půli, když jsme začali hrát jako vyměnění, jenže dlouho bez gólového zápisu. V tomto směru se zvlášť činil K. Stingl, který snad třikrát běžel sám na gólmana, jenže nedal. Jak se to má dělat, předvedl asi v 60. minutě P. Kukla, který si prvním dotykem zasekl míč a druhým levou nohou z hranice vápna konečně zavěsil. Předvedli jsem pak ještě několik pěkných akcí, které korunoval gól M. Rampase, který využil zaváhání domácí obrany po výkopu našeho gólmana. Jenže po odehrání míče ho domácí hráč opět fauloval, jak jinak bez udělení alespoň žluté karty, takže náš klíčový hráč musel odstoupit pro nakopnutý kotník. Přesto jsme dál dirigovali hru, což se změnilo až v druhé minutě nastavení, když domácí střelec také využil snad jediného zaváhání naší obrany a alespoň kosmeticky upravil výsledek. 

MFK Dobříš B - SK Nový Knín/Nová Ves A 5:1 (2:0)

Tentokrát mladší žáci na svého konkurenta, jehož tým tvořili všichni borci ročníku 2010, nestačili a zaslouženě prohráli. Nic to však nemění na tom, že už dnes je jasné, že oba týmy postoupí do jarního finále o přeborníka okresu. 

SK Nový Knín/Nová Ves - FK Týnec nad Sázavou 6:1 (1:0)

Dokud snaživý soupeř stačil se silami, dělal našemu týmu áčkových dorostenců problémy, zejména v obraně, takže jsme si ani nevytvářeli gólové šance. Možná k tomu přispělo rovněž jeho podcenění. Pomohla nám ale první branka těsně před koncem první půle, ve druhé soupeř začal postupně odpadávat a kupil chyby, které jsme využili ke vstřelení dalších pěti gólů, zatímco v naší sítě skončila jen jedna střela.

1. FK Příbram - SK Nový Knín 20:3

Proti vedoucímu týmy naše starší přípravka vůbec nestačila, takže jsme utržili rekordní porážku letošního ročníku soutěže. 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904