18.04.2022 08:33

Podlesí/Bohutín - SK Nový Knín/N. Ves B 2:0 (1:0)

Na koncovku doplatili také naši mladší dorostenci, když v poli byli byli domácím více než vyrovnaným soupeřem, utkání by proto spíše slušela remíza. 

Poněkud sebevědomé a také starší hráče Podlesí/Bohutína překvapila naše aktivní hra, dobře jsme napadali jejich rozehrávku, proto se nemohli dostat do kloudné útočné akce. Naopak to byli naši hráči, kteří se několikrát dostali do zakončení, jenže bez efektu. Domácí borci znervózněli, přitvrdili hru, několik nadějných trestných kopů jsme ale k ohrožení domácí branky nevyužili. A tak přišla 25. minuta a po nenápadné akci na levé straně se uvolnil domácí útočník, který podstřelil našeho gólmana a dostal první tým tabulky do vedení. Dál jsme pokračovali ve své hře, do šance se dostali zejména M. Rampas a D. Pavlík, jenže opět bez gólového vyjádření. 

Podobný průběh utkání pokračoval i ve druhé půli. A když své šance neproměnili zejména P. Kukla a J. Srp a zranil se M. Souček, když se mu domácí hráč prošel po lýtku, takže na něm byly patrné stopy kolíků jeho kopačky, bylo zřejmé, že našim hráčům začínají ubývat síly. I proto, že měli v nohách předchozí den zápas s Obořištěm/Pičínem. Naše hra ztratila na přesnosti a navíc na některých hráčích bylo patrné, že se tvrdé hry obávají, do soubojů nešli s patřičným důrazem. Ovšem domácí tým toho nevyužil, až na několik akcí, které jeho hráči nedotáhli do konce, nepředváděl nic světoborného a tak o konečném výsledku rozhodla až poslední minuta utkání, když daleko nejvyšších domácí hráč, jejich kapitán, si naběhl na roh a hlavou nezadržitelně skóroval.

Sestava: Kramer - Španěl, Soukup, Záruba, Vávra - Souček - Kukla, Srp, Pavlík, Vlasák M. - Rampas, střídali Matějka, Šír 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904