20.09.2021 11:39

Podlesí/Bohutín - SK Nový Knín/N. Ves 2:1 (2:0)

Domácí starší žáci si za celý zápas sice vypracovali víc gólových příležitostí, my jsme ale nezaostaváli, zejména poslední půlhodina se nám moc povedla, jenže na víc než na vstřelení jednoho gólu to nevedlo.

Tentokrát jsme nastoupili stejně jako domácí konečně v jedenácti, i když nám stále chybí nejméně pět borců. Od začátku se hrál fotbal nahoru, dolů, rušno bylo před oběma brankami. Rozdíl však byl především v kvalitě zakončení, zatímco my jsme nadějné útoku promarnili, většinou prováháním správného okamžiku ke střelbě, takže obrana soupeře stačila míč odvrátit do bezpečí, domácí už bylo úspěšnější, když v prvním poločase proměnili dvě své příležitosti. A to ještě náš gólman dvěma anebo třem gólům zabránil výbornými zákroky. 

Ve druhém poločase se domácím naštěstí už tolik nedařilo a navíc někteří jejich hráči s postupem doby začali doslova šlapat vodu. To my jsme na tom byli mnohem lépe, stále více jsme proto získávali převahu a tlačili se do útoku a výsledkem byl vyrovnávací gól Š. Petráka z penalty po zákroku brankáře na něj. Do konce zápasu jsme si potom vytvořili ještě další nejméně dvě jasné šance, jenže jak Kuba Jirsa, tak i Š. Petrák jimi pohrdli. A protože ani v závěru, kdy jsme hráli doslova vabank, se kluci ze sdruženého mužstva Podlesí/Bohutín po protiútocích zachovali stejně, z úpatí Brd jsme odjeli s těsnou prohrou.

Branky: Petrák Š.

Sestava: Poslední - Jindrák, F. Hájek, P. Hůlka, Soukup T. - Neubauer, Petrák Š., Hájek Michal, Konopásek - Pechan, Jirsa

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904