02.12.2013 14:07

Plán přípravy na jaro 2014

V pátek 29. listopadu se sešel výbor naší jednoty, aby projednal plán přípravy našich mužstev na jarní část soutěží. Trenéři J. Stracený ml. a Z. Makovička předložili návhr, který počítá s několika formami přípravy, od fyzické až po herní. 

Základem přitom bude účast našeho mužstva na zimním turnaji ve Střešovicích, jehož los bude znám toto úterý ve večerních hodinách. Kromě nás se ho zúčastní devět mužstev, která hrají soutěže od Pražského přeboru počínaje, přes dorosteneckou Českou ligu až po 1. B třídu konče. Jsou to tyto týmy: Pražský přebor: TJ Uhelné sklady, pražská 1A: SK Střešovice, Sokol Lipence, SK Modřany, FK Újezd n. Lesy, Česká liga dorostu Motorlet, Vyšehrad, středočeská 1A třída SK Rakovník, středočeská 1B třída FK Mníšek p. Brdy a SK Nový Knín. Hracím dnem bude neděle, a to hned od začátku ledna! Rozlosování turnaje uveřejníme tuto středu. Každý hráč širšího výběru by přitom měl být nasazen nejméně do šesti utkání. Důležitá bude samozřejmě účast na trénincích.

Druhou novinkou bude zimní soustředění, které trenéři plánují na konec února. Odjezd by měl být v pátek, návrat v úterý. Vedle fyzické přípravy by součástí mělo být i jedno utkání. Přesný termín, místo a program bude zveřejněn na hráčské schůzi ještě v prosinci.

Výbor se zabýval i stavem kádru mužstev. Zahájení přípravy v MFK Dobříš oznámil R. Weber. Trenéři současně oznámili jména některých nových hráčů, s kterými se bude jednat, někteří přitom nastoupí už do přípravy. Bližší informace opět na zmíněné schůzi. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904