27.09.2014 21:36

Petrovice B - SK Nový Knín B 6:1 (3:1)

Na první pohled jasné utkání až tak jednoznačný průběh nemělo. Snažili jsme se hrát po většinu času kombinanční fotbal, jenže jsme to dokázali jen po šestnáctku domácího mužstva. V ní jsme byli většinou neškodní, neboť chyběla finální přihrávka a soupeř trestal naše chyby v rozehrávce, když vyrážel po prvním gólu v naší síti k smrtícím brejkům, které většinou proměňoval.

Na těžkém terénu, velká část hřiště byla totiž značně podmáčená, jsme začali dobře a až asi do 30. minuty jsme měli iniciativu na svých kopačkách, jenže takřka bez ohrožení soupeřovy branky. Domácí tým proměnil hned snad svou první vážnější akci a po chvíli lehce zvyšoval na 2:0. Nám se pak podařilo sice snížit po dorážce P. Vlkem, jenže Petrovice šly znovu těsně před přestávkou do dvoubrankového vedení, když se domácí útočník ukopl, míč nepřesně trefil, což našeho brankáře zmátlo a na poměrně lehký míč už nebyl schopný reagovat. 

Druhý poločas se podobal tomu prvnímu. V poli jsme hráli dobře, jenže před šestnáckou hodně komplikovaně, nepřesně a opět prakticky bez zakončení. Domácí mužsvo se z tlaku vymanilo asi ve 20. minutě a hned z toho byl gól. To nám vzalo vítr z plachet a až do konce jsme se trápili, což domácí tým využil ke vstřelení dalších dvou branek.

Branka: 36. Vlk

Sestava: Vitoň - Hubička, Černý, Souček, Stočes - Sládek, Vlk, Pouček, Novotný (65. Hájek) - Stracený, Sláma (70. Reisser)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904