12.10.2014 07:48

Obořiště - SK Nový Knín 6:2 (3:1)

Naše Benfika se nemůže chytit ani ve III. třídě a po propadu hlavně ve druhém poločasu prohrála na Obořišti opět se šestigólovým přídělem. A opět to dlouho nevypadalo na naši tak jasnou prohru.

Utkání začalo v naší režii, drželi jsme balón častěji na svých kopačkách a brzy jsme se dočkali zaslouženého vedení, když z pravé strany pokutového území domácích poslal Š. Hrubý míč na velké vápno a P. Hubička neomylně k tyči prostřelil domácího gólmana. Po vstřeleném gólu jsme drželi nastavený trend, nepouštěli jsme domácí do šancí, to ovšem trvalo jen asi do třicáté minuty, kdy se zranil Š. Hrubý a rázem naše mužstvo nevědělo, co má hrát. Domácí nakopávali míče jednoduše za naší obranu, a ta to nedokázala odvracet, do poločasu jsme třikrát inkasovali.

Ve druhé půli pokračoval náš zmar, obránci při snaze odkopnout míč často ani balón netrefili a tak jsme zákonitě ještě třikrát inkasovali.Těsně před koncem zápasu jsme předvedli pěknou akci, když si míč vyměnili bratři Kuklové a upravili výsledek na konečných 2:6.

Je to již třetí porážka v řadě se šesti inkasovanými góly, proto jsme se propadli až na předposlední příčku tabulky.

Branky: 15. Hubička, 80. F. Kukla

Sestava:   Reisser - Pejla, Amler, Sládek, Kukla T. - Kukla F., Hubička, Vostrý, Vlk - Hrubý (38. Souček), Sláma (77. Štěpánek)

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904