08.05.2022 21:36

Obořiště/Pičín - SK Nový Knín/N. Ves 1:7 (1:2)

Ač v devíti, když bez omluvy nepřijel S. Šír a po čvrthodině po nevybíravém faulu musel odstoupit M. Vlasák, předvedli naši mladší dorostenci nevídané představení a konto svého chvílemi zoufalého soupeře ,nakonec zatížili sedmi brankami. 

Už úvod utkání se nám povedl, když hned v 1. minutě doběhl zdánlivě nedostižný míč M. Rampas, jenže jeho střela špičkou nohy přeci jenom neměla takovou razanci, takže domácí obránce stačil nebezpečí odvrátit na brankové čáře. Uteklo asi deset minut a už jsme se radovali. To se uvolnil na prvém křídle J. Srp, odcentroval, do pasu se položil B. Španěl, který hlavou nedal domácímu gólmanovi žádnou šanci. Asi za čtyři minuty došlo k další klíčové události zápasu. Na levé straně obešel svého strážce M. Vlasák, jenže ten ho nevybíravě srazil a náš hráč musel odstoupit s poraněným kolenním vazem. Domácí tým se stále nemohl dostat do hry, i když měl převahu dvou hráčů, což jsme podpoříli dalším gólem v síti jeho branky. Sudí odpískal jasný faul asi 30 metrů od domácí svatyně, k zahrání trestného kopu se postavil M. Soukup, který střelou pod víko překvapil domácího gólmana. Až teprve poté se domácí mužstvo začalo prosazovat, až ale ve 40. minutě se jeho hráči dočkali a dali rozdílovou branku.

Jenže jim to nebylo nic platné. Hned prakticky z prvního útoku druhé půle, když D. Pavlík uvolnil M. Rampase, který se už trefil a svou branku šel oslavovat se zraněným M. Vlasákem sedícím na lavičce, jsme zvýšili náskok opět na rozdíl dvou gólů. Nedostatek hráčů v poli jsme řešili skvělým plněním taktického záměru určeným o přestávce, když hráči vytvořili na své půlce takřka neprodyšný val. Každou ztrátu míče domácích jsme pak trestali z centrů za obranu, kam střídavě nabíhali jednotliví hráči, přičemž nejúspěšněji si vedl B. Španěl, který zatížil konto domácího týmu dalšími třemi brankami. K nim jsme přidali ještě jednu Petrem Kuklou, takže náš brankostroj se zastavili na čísle sedm.

Branky: 12., 60., 65., 90. B. Španěl, 26. Soukup, 46. Rampas, 82. P. Kukla 

Sestava: Kramer - Španěl, Soukup, Záruba, Vávra - Kukla P., Srp, Pavlík, Vlasák M. - Rampas

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904