01.11.2021 17:11

O. Zdice - SK Nový Knín/N. Ves B 1:0 (1:0)

Naši mladší dorostenci zažili doslova hororový začátek v utkání s dalším soupeřem okresního přeboru. Nejprve M. Rampas asi v druhé minutě zazdil jasnou šanci, abychom si asi za deset minut dali vlastní gól. Jak se nakonec ukázálo, byla to rozhodující situace celého zápasu, kterému by mnohem více slušel přinejmenším nerozhodný výsledek. Vytvořili jsme si totiž dostatek příležitostí, z kterých jsme mohli určitě alespoň jeden gól dát.

Na Brdech slunečno, na jejich úpatí, ve Zdicích, mlhavo a teplota asi tři stupně pod nulou. To ale naplatilo o naší hře, od začátku jsme hráli aktivně a výsledkem bylo vysunutí M. Rampase do vyložené šance, jeho střela placírkou šla sice na zadní tyč, kterou ale bohužel minula asi o metr. O tom, jak dovede fotbal být krutý, se naši hráči přesvědčili asi za deset minut, když domácí snad ze své první kloudné akce šli do vedení. Jejich nejlepší hráč, Marek Myška, utekl po levém křídle, od lajny dával přihrávku pod sebe, náš nejmladší hráč. F. Hájek ve snaze míč odvrátit ho ale bohužel špatně trefil a ten skončil v naší síti. Naše hráče to nedeprimovalo a výsledem byla asi v 20. minutě další tutová šance. K zahrání trestného kopu zleva se postavil S. Šír, míč zatočil do vápna, kde našel úplně volného J. Srpa, který ale spolu z brankářem přehodil i branku Zdic. 

A tak plynul čas, skoro to vypadalo, že nemůžeme dát gól, i kdybychom hráli dvakrát delší čas než je řádná hrací doba. Domácím stačilo jen míče nakopávat, do kombinace se dostávali zřídka, naši branku vlastně nebezpečně ohrozili jen jednou, výsledkem byla naštěstí jen nestřelená tyčka. Naproti tomu hosté předvedli řadu pohledených akci, z dalších vyložených šancí vzpomeňme například tu, kterou měl asi v 55. minutě znovu M. Rampas. Byl sice dřív u míče než domácí gólman, špičkou kopačky ho ještě stačil vyslat z hranice malého vápna na branku, jenže jeho střela nebyla razantní, takže domácí stoper ji stačil na brankové čáře v pádu odvrátit na roh. A když jsme nedali ani další samostatný protiútok M. Křivonoskou, kterého skvěle uvolnil M. Soukup, nebylo divu, že konto domácích zůstalo čisté i v devadesáté minutě.

Sestava: Průžek - Španěl, Soukup M., Hájek F., Vlasák M. - Souček M. - Rampas, Šír, Srp, Pavlík - Křivonoska

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904