05.08.2013 09:32

Nová struktura soutěží mládeže

Na losovacím aktivu Okresního FAČR v Lázu byly rozlosovány i soutěže mládeže. Co se týká našeho oddílu, dál pokračuje spolupráce s TJ Sokol Malá Hraštice. V tomto ročníku budou pod hlavičkou tohoto týmu hrát kmenoví hráči N. Knína v kategoriích ml. žáci (7+1) a st. žáci (10+1).

Dorost jsme sice nepřihlásili, ale počítáme s tím, že nejméně pět hráčů bude v rámci mimořádného hostování nastupovat za St. Huť. Příslušná dohoda už byla dojednána. Další fotbalisté v dorosteneckém věku bydou hrát za áčko, případně béčko našeho oddílu.

Co se týká dětí, do soutěži jsme přihlásili st. přípravku, kterou budou reprezentovat hlavně kluci, kteří byli loni nejlepší v okrese v kategorii ml. přípravka. Doplněni budou hráči z M. Hraštice. I nadále bude svou soutěž hrát ml. přípravka, ovšem pod novým vedením (viz kontakty).

Přípravky byly rozděleny do tří skupin zhruba po pěti týmech. Po vzájemných zápasech se soutěž rozdělí do turnajů a dalších skupin podle výkonnosti. Rozlosování uveřejníme na stránkách jednotlivých týmů.

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904