07.11.2022 16:23

Nemoci a zranění ovlivnily výkony

S. Jesenice - SK Nový Knín 7:4

Nekompletní tým starší přípravky, kterému chybělo hned několik hráčů kvůli nemocem, nestačil na domácí mužstvo, takže propadl v tabulce na osmé místo. 

SK Březnice - SK Nový Knín/Nová Ves B 2:7 (2:1)

V prvním poločase naši béčkoví dorostenci evidentně soupeře podcenili, hráli bohorovně, bez pohybu, nepřesně, takže velice šikovní domácí borci nás jasně přehrávali. Šli jsme sice do vedení po chybě domácího gólmana, jenže Březnice prakticky z rozehrání vyrovnala, aby se těsně před přestávkou zaslouženě prosadila podruhé. Po bouři v kabině jakoby na hřiště nastoupilo zcela jiné mužstvo, neuteklo ani pět minur a skóre jsme otočili. Pokračovali jsme dál v rychlém fotbalu a svému soupeři jsme nastříleli za druhý poločas šest gólů, takže konečný výsledek byl pro domácí mužstvo hodně krutý. 

SK Nový Knín/Nová Ves A - Kunice 3:3 (1:1)

Do zápasu se sousedem v tabulce vstoupili naši áčkoví dorostenci dobře, šli do vedení, jenže hosté po půlhodině vyrovnali. Po výměně stran Kunice šly dvakrát do vedení, vždy jsme ale stačili na jejich náskok odpovědět, takže se soupeří rozešli smírně.

SK Nový Knín/Nová Ves A - Pičín 7:2 

Jasná záležitost našich mladších žáků, výhra znamená druhé, tedy postupové místo do skupiny o přeborníka okresu. 

Krásná Hora - SK Nový Knín/Nová Ves 0:6 (0:3)

Další jasná výhra starších žáků, i když jsme nastoupili bez řady hráčů, kteří hráli buď za dorost anebo mladší žáky. 

SK Nový Knín - Prostřední Lhota 0:9

Proti vedoucímu týmu jsme nastoupili bez dvou klíčových hráčů, selhali jsme především v koncovce, když jsme několikrát trefili konstrukci a tak nás šikovný soupeř trestal zejména z protiútoků. Přesto konečné šesté místo mladší přípravky je nejlepším naším umístěním v této kategorii v posledních letech. 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904