19.06.2016 07:39

Na závěr jasná výhra

SK Nový Knín - Sp. Příbram B 3:1 (2:0)

Soutěž jsme zakončili jednoznačnou výhrou nad jasným sestupujícím. Oběmě mužstvům už o nic nešlo, hosté se sice představili jako snaživý tým, naše herní převaha ale byla zřejmá. Výkon jsme podpořili třemi brankami, přičemž jsme nedali ještě několik jasných šancí. 

V prvním poločase byla naše převaha zřejmá, bohužel řada dobře rozehraných akcí často končila na nepřesnosti domácích hráčů. Do vedení jsme se dostali po přesně zahraném trestném kopu L. Vostrým, který našel dlouhým pasem v šestnáctce zcela volného Š. Chlumeckého, který přesnou hlavičkou do protipohybu brankáře zajistil našemu mužstvu vedení. Spartakovci dál hráli fotbal prakticky bez útoku, jejich ataky, které se dostaly do šestnáctky, by se daly počítat na prstech jedné ruky. A tak jsme znovu trestali, tentokrát se prosadil J. Pouček.

Druhé dějství mělo takřka totožný průběh, nám přibývaly neproměněné šance, po největší z nich J. Pouček trefil jen tyč hostující branky, soupeř se v poli sice dál snažil, ovšem v útoku byl hodně jalový. Až přišla 79. minuta, naše chyba v rozehrávce, protiútok po naší pravé straně, přihrávka směrovala do vápna na penaltu, kde zůstal trestuhodně osamocený J. Dučák, který nabídnutou šancí nepohrdl a stav snížil na 2:1. Jak se ukázalo, bylo to prakticky vše, co Příbramšít u Kocáby ve směru dopředu předvedli. My jsme ještě výsledek upravili těsně před koncem po střele s chutí hrajícího Š. Chlumeckého.

Branky: 25., 86. Chlumecký, 39. Pouček

Sestava: Petřík - K. Vostrý, Chlumecký, Ducho, Vlasák - Stočes, Fiala, Foltýn, L. Vostrý - Pouček, Slezák

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904