10.01.2016 08:16

Mladší žáci v Hluboši třetí

Jako první mužstvo našeho oddílu vstoupili do letošního roku mladší žáci, kteří se zúčastnili halového turnaje v Hluboši, jenž uspořádal TJ Sokol Pičín. Celkem se ho zúčastnilo 12 družstev, naše bylo nalosováno do odpolední skupiny. Z té jsme postoupili z druhého místa, v semifinále jsme však prohráli s pořádajícím týmem, abychom v utkání o třetí místo vyhráli na penalty s Drahlínem/Hluboší.

V úvodním zápase turnaje jsme porazili těsně Višňovou díky gólu našeho nejlepšího střelce turnaje V. Maříka. V dalším zápase jsme nastoupili proti favoritovi, Březnici, proti které jsme nezachytili úvod utkání, brzo jsme prohrávali o dvě branky. Pak se nám ale podařilo M. Houskou snížit, v závěru zápasu jsme soupeře zmáčkli, jenže nic víc než dvě nastřelené tyče jsme z tlaku nevytěžili. Proti rezervě pořádajícího turnaje Sokolu Pičin jsme si zastříleli a zvítězili jsme vysoko 5:0. Podobný průběh měl i zápas proti Kamýku nad Vltavou, který jsme porazili 3:0. Rozhodující zápas o postup do semifinále jsme sehráli s Bohutínem. Soupeř šel do vedení po naší chybě po rohu, své zaváhání takřka vzápětí odčinil J. Hondlík, který se bombou trefil z trestného kopu. Remíza tak znamenala, že se utkáme o vavříny turnaje.

V prvním zápase jsme narazili na vítěze dopolední skupiny, na první mužstvo Sokola Pičín. Byli jsme aktivnějším mužstvem, jenže jsme opět po chybě, tentokrát gólmana D. Spurného, po rohu prohrávali. A takřka vzápětí po chybné rozehrávce šel soupeř už do dvoubrankového vedení. Do utkání už nenastoupil zraněný V. Kučík a v jeho průběhu se navíc zranil V. Vlasák, přesto jsme soupeře přitiskli k jeho brance, podařilo se nám však snížit jen na 1:2. V zápase o třetí místo jsme nastoupili proti mužstvu Drahlín/Hluboš, s kterým jsme po vyrovnaném průběhu remizovali 1:1. Následovaly pokutové kopy, všichni naši určení hráči, postupně J. Hondlík, V. Mařík a L. Dopita, suverénně proměnili. A protože si stejně vedli i hráči soupeře následovala další série. Jako první se k zahrávání postavil M. Křivonoska, který vymetl pravou šibenici. Střela dalšího hráče soupeře šla ale vedle branky, což rozhodlo o našem konečném třetím místě.

Sestava: M. Křivonoska, D. Spurný - L. Dopita (1), J. Hondlík (2), M. Houska (2), J. Hrubý (1),  V. Kučík (2), V. Mařík (4), M. Šefl, V. Vlasák (1)(M. Vlasák)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904