08.11.2021 19:24

Mladší žáci potvrdili dobrou formu

SK Nový Knín/N. Ves - MFK Dobříš B 5:3 (2:3)

Vstup naši mladší žáci do utkání měli lepší, dali jsme branku, jenže pak jsme si vybrali slabší desetiminutovku a soupeř vývoj utkání obrátil. Ještě do přestávky jsme stačili snížit a ve druhém poločase naši mladí hráči předvedli skvělý fotbal, který završili třemi pěknými brankami. 

Podrobnosti později

SK Nový Knín/N. Ves - Spartak Rožmitál p. Tř. 0:7 (0:5)

Žádný jiný tým nepostihují letos na podzim absence tak, jako mužstvo starších žáků. Kromě trvale nepřítomných borců tentokrát chyběli také potrestaný náš nejlepší sřelec Š. Petrák a v karanténě pobývající P. Hříbal. I přes to lze jednoznačně tvrdit, že výsledek ani zdaleka nazobrazuje vývoj utkání, jenže jsme opět vyhořeli v koncovce, když jsme na rozdíl od soupeře nedávali i ty nejvyloženější příležitosti.   

Podrobnosti později

SK Nový Knín/N. Ves A - FC Jílové 0:2 (0:1)

Absence se tentokrát dotkla i starších dorostenců, kteří nastoupili ve velice kombinované sestavě. Bez několika klíčových hráčů byli přesto svému sousedovi v tabulce vyrovnaným soupeřem, dlouho sahali po bodu, když zejména ve druhé půli měli několikrát šanci skóre srovnat. To se ale nepodařilo a tak o výsledku rozhodla závěrečná minuta, když střelec prvního gólu Pařízek byl u míče dřív než náš gólman a hlavičkou završil skóre utkání.

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904