07.06.2022 09:26

Mladší dorost na stupních vítězů

SK Nový Knín/N. Ves A - V. Vestec 6:3 (3:2)

Hned z prvního útoku šli naši starší dorostenci do vedení, když gólman hostů srazil V. Maříka a sudí nařídil penaltu, kterou bezpečně proměnil J. Tesař. Hosté byli sice kombinačně lepším týmem, naproti tomu náš tým nebezpečnější před brankou. Jenže když jsme vedli o tři branky, zdálo se, jakoby naše hráče to ukolébalo, čehož Vestec využil ještě v první půli vstřelením dvou branek. A když hosté od Prahy po dvaceti minutách druhého dějství opět po nedůslednosti v obraně vyrovnali, bylo z jasného utkání rázem drama. To odmítl čtvrthodiny před koncem opět V. Mařík a vstřelením dalších dvou branek jsme nakonec vyhráli rozdílem třídy. 

Podlesí/Bohutín - SK Nový Knín/N. Ves B 5:1 (3:0)

Domácí v očekávání převzetí palmy vítězství v okresním přeboru dorostu nastoupili po čase kompletní a bylo znát, že jde o zkušenější tým než jsou naši mladší hráči. Po celé utkání byli jednoznačně lepším mužstvem, což potvrdili v druhé půlce prvního poločasu, když poměrně rychle dali za sebou tři góly. My jsme se vzchopili až za stavu 0:4, když jsme snížili po rohu a jestliže po chvíli nezasunul odražený míč od tyčky do prázdné branky ani ne z půl metru nikým neatakovaný D. Pavlík, bylo jasné, že zápas už nezdramatizujeme. 

Přes jasnou porážku v posledním zápase je nutné se sezónou mladšího dorostu vyjádřit velkou spokojenost. Nejmladší tým soutěže dokázal držet krok se staršími mužstvy a nakonce si odnesl za celkové třetí místo bronzové medaile, přičemž ve finálové skupině získal ze 6 utkání 13 bodů z 18 možných a obsadil v ní druhé místo před celkově druhými Zdicemi.  

Sp. Rožmitál p. Tř. - SK Nový Knín/N. Ves 2:1 (1:1)

Další zápas starších žáků, o kterém rozhodla jejich tragická koncovka. Co je to platné, když jsme v poli jasně lepším mužstvem, jestliže se z nejméně desítky střel jen jednou trefíme do branky. A tak o výsledku opět rozhodl závěr zápasu, když jsme inkasovali po protiútoku asi dvě minuty před závěrečným hvizdem sudího. 

MFK Dobříš B - SK Nový Knín 0:5 (0:1)

Domácí mužstvo vydrželo odolávat našim mladším žákům ještě první poločas, ve druhém se už projevila naše vyšší kvalita a do tabulky jsem opět zapsali tři body za jednoznačnou výhru. Už jen jedno vítězství nás dělí od historického stříbra!

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904