17.10.2022 23:33

Mládež pokračuje ve výborných výkonech

SK Nový Knín - SK Tochovice 4:11

Silně oslabená starší přípravka v zápase hraném uprostřed týdne byla lepší půlku zápasu, kdy ještě vedla 3:2, ve druhé už začaly hráčům rychle ubývat síly, čehož hosté využili a jasně vyhráli.

SK Nový Knín/N. Ves B - Cembrit Beroun 7:0 (2:0)

První poločas nebyl od našich rezervních dorostenců dobrý, hráli staticky, ztráceli lehce míče, svého soupeře, který je sice poslední v tabulce, ale jde o velice mladé hráče, z nichž většina ještě na jaře hrála za starší žáky, evidentně podcenili. Ve druhém dějství, po pohovoru na lavičce a také přeskupení sestavy, se hra podstatně zlepšila, hráči se začali lépe pohybovat a kombinovat, zvýšili tlak na soupeře, který začal chybovat a to se začalo projevovat na skóre. A když k tomu přidali i pár pěkných gólů, za zmínku stojí hlavně druhý gól Martina Součka, který střelou asi z 25. metrů vymetl levý horní roh berounské branky, diváci je odměnili potleskem na otevřené scéně.

SK Březnice - SK Nový Knín 9:12

Naše mladší přípravka se rozjela a už potřetí v řadě vyhrála, když se trefili až na gólmana všichni hráči. 

FK Lety - SK Nový Knín/N. Ves 1:6 (0:3)

Dorostenci prvního mužstva svého soupeře v úvodu překvapili a po ani ne deseti minutách už vedli o tři góly. Pak ale polevili, snaživý soupeř se zlepšil, jenže na gól to nestačilo, ani když kopal i penaltu, jenže exekutor trefil jen pravou tyč naší svatyně. Ve druhé půli jsme čekali na chybu domácích a ta přišla, když už potřetí z protiútoku skóroval V. Mařík. Teprve potom se domácí trefili, jenže dál chybovali v obraně, čehož jsme využili k dalšímu navýšení svého náskoku.

SK Nový Knín/N. Ves A - Stará Huť 5:4 (4:1)

Snaživý soupeř tentokrát dělal našim mladším žákům problémy, čemuž jsme napomohli statickou hrou hlavně ve druhé části zápasu.

SK Nový Knín/N. Ves - D. Hbity/Višňová 11:1 (4:0)

Oslabený soupeř na hru našich starších žáků vůbec nestačil, takže výsledkem byla jasná výhra, která potvrdila naši první příčku v tabulce.

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904