31.10.2021 18:57

Láz/Obecnice - SK Nový Knín/N. Ves 1:10 (0:5)

Vstup do utkání měli naši starší žáci doslova famózní, už v šesté minutě vedli o tři branky. Jenže následně jsme si vybrali asi půlhodinouvou přestávku, ve které jsme vstřelili jen dvě branky. Naštěstí naši borci pak opět přidali a domácí konto zatížili dalšími pěti brankami. Soupeř si čestný úspěch připsal až v poslední minutě, a to z penalty. 

Na pěkném hřišti na úpatí Brd jsme rozehráli partii ve velké stylu, už v první minutě utekl Š. Pechan, po něm J. Jirsa a následně znovu Š. Pechan a vedli jsme 3:0. Jenže potom jako bychom se uspokojili, domácí jsme sice do šancí nepouštěli, ale ani my jsme nebyli v útoku efektivní. Asi po dvaceti minutách domácí obránce však srazil našeho hráče v šestnátce a Michal Hájek z penalty se zapsal mezi střelce. Do přestávky se k něm přidal P. Konopásek, který zase, jak jinak u něj, skvělou střelou zpoza vápna uzavřel účet první půle.

Na úvod druhého poločasu jsme se opět vrátili do letargie z poloviny prvního dějství. Jenže zhruba po dvaceti minutách hry Josef Dodek konečně místo kliček vystřelil a trefil se do černého. Rozjel tím náš brankostroj, který skončil na číslovce deset. Domácí už po odehrání normálního hracího času, v nastavení, utekli, naše obrana útočníka nedovoleně zastavila a nejlepší hráč domácích z penalty vstřelil čestný úspěch domácích.

Branky: 1., 6. 53., Pechan, 23., Hájek Michal (pk), 32. Konopásek, 51. Dodek, 61. Jindrák (pk), 62. Soukup, 63. Hříbal (pk)

Sestava: Hájek Matěj - Jindrák, Hájek F., Hříbal, Neubauer - Jirsa, Soukup, Hájek Michal, Konopásek - Pechan, Dodek, střídal Poslední

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904