06.05.2013 09:23

Kovohutě Příbram – SK Nový Knín 5:5 (4:2)

Dorostenci zajížděli na půdu posledního celku tabulky. Bohužel jsme opět nebyli kompletní a celé utkání jsme museli odehrát v 10 lidech. Po 25 minutách jsme byli pomalu na ručník, naštěstí jsme se trochu probudili a do půle alespoň snížili na přijatelný a stále nadějný dvougólový rozdíl. Druhá půle byla směrem dopředu sice lepší, ale v obraně jsme kupili chybu za chybou a jen nemohoucností domácích jsme nedostávali žádné góly. Postupem času nám výrazně ubývali síly a museli jsme být rádi, že jsme alespoň bod urvali.

Ševci do utkání vstoupili nesoustředěně a nechávali domácí příliš volného prostoru. To mělo za následek rychlé vedení domácích. Branky padaly po hrubých chybách obránců, kdy se nechali velmi jednoduše obejít nebo nechali volný prostor pro náběh domácích a ti ze začátku nemilosrdně trestali. Už ve 25. minutě jsme prohrávali 4:0!!!! Teprve poté jsme se vrátili k jednoduché hře a do zakončení. Nejaktivnějšími zakončovateli byli Pouček, Pajer a Hájek, ovšem buď trefili brankáře, nebo netrefili bránu, v horším případě ani míč. Deset minut před půlí si míč vzal Pouček, lehce prošel obranou a snížil. Za dalších pět minut bylo ještě lépe. Dlouhý aut Černého propadl do volného prostoru, kde byl u míče dřív Pajer než domácí brankář a bylo to 4:2.

Do druhé části jsme vstoupili přeci jen aktivněji a odměnou bylo vyrovnání Poučkem, ten nejprve snížil asi v 65. minutě na 4:3, aby o deset minut později opět individuální akcí vyrovnal – 4:4. Deset minut před koncem mohl také strhnout vedení na stranu Ševců, kdy svým důrazem vybojoval penaltu, ale na pravidlu, že postižený nemá kopat, asi něco bude. Se slabou střelou si brankář poradil. Z následného protiútoku navíc domácí vstřelili opět vedoucí gól – 5:4. Nakonec Pouček své zaváhání napravil alespoň vyrovnávací brankou pět minut před koncem.

„K výkonu se vyjadřovat moc nebudu, byl jednoduše strašný. Přestože jsme hráli v deseti, měli jsme tento zápas vyhrát. Ale čert vezmi dva ztracené body. V poslední minutě jsme po nešťastném pádu na nějakou dobu ztratili Martina Sládka, který si vykloubil rameno. Takže mu přeji, aby se dal co nejdříve dohromady a jeho léčba byla bez komplikací“, neměl moc náladu trenér Weber.

K dalšímu utkání by měl dorost nastoupit v neděli 12.5. od 10:15 na svém hřišti proti týmu Krásné Hory. Otázkou zůstává, zda se zraněními decimovaný tým vůbec sejde.

Branky 4x Pouček, Pajer

Sestava: Reisser - Šiška, Stočes, Černý, Sládek - Podhorecký, Pajer, Lang, - Pouček, Hájek

(web)

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904