01.09.2013 09:18

Kosova Hora - SK Nový Knín B 3:3 (1:3)

Velmi dobrá první půle a nezvládnutý druhý poločas, tak by se v krátkosti dalo charakterizovat utkání naší rezervy s nováčkem v Kosové Hoře. Po vedení 3:1 jsme v druhém dějství nechali domácí tým dvakrát skórovat, takže jsme si místo tří bodů připsali jen jeden.

Utkání jsme začali mnohem lépe než domácí tým, dobře jsme kombinovali a šance začaly přicházet hodně brzo. Nejprve se po levé straně probil Š. Hrubý, ale jeho střelu z velkého úhlu domácí gólman vyrazil. Po chvíli jsme se už radovali. F. Kukla unikl, přihrál před vápnem P. Vlkovi a jeho střela asi z dvaceti metrů neměla daleko od šibenice. Domácí mužstvo poznalo, že v kombinaci s námi nemůže soutěžit, zjednodušilo hru, jeho hráči začali nakopávat míče na své útočníky a najednou mělo převahu. Vytvořilo si i dobré střelecké příležitosti, střely ale trefovaly jen konstrukci branky. Nám se naštěstí podařilo znovu skórovat, když Š. Hrubý obešel snad pět domácích borců, míč prostrčil volnému P. Vlkovi, který asi z deseti metrů dostal míč opět do sítě domácí branky. Jenže domácím se asi po pěti minutách podařilo snížit. Závěr poločasu opět patřil nám a po přihrávce F. Kukly zvýšil na 3:1 B. Rákosník. Upravit skóre ještě mohl D. Patetl, po narážečce se dostal před brankáře, jenže trefil jen jeho tělo.

Domácí tým o přestávce vystřídal, na hřiště přišli dva zkušení borci a na jeho hře to bylo znát. S buldočí vytrvalosti jeho hráči bušili do naší obrany, která začala dělat chyby. Tu největší při výkopu gólmana, když míč propadl hned mezi třemi našemi hráči a domácímu útočníkovi nedělalo problém snížit na jednobrankový rozdíl. V této fázi se nám nedařilo podržet míč a pokud ano a udělali protiútok, tak jsme trestuhodně zahazovali. Kosovskohorští se nakonec vyrovnání dočkali, když F. Kukla v šestnátce zatahal za dres domácího hráče, ten spadl a sudí správně písknul pokutový kop, který střelec poslal k levé tyči naší branky. Do konce chybělo ještě asi pět minut, odvézt tři body jsme ještě mohli. Odmítl to ale J. Pouček, když nedal další z několika svých šanci. Po uvolnění běžel totiž sám na domácí svatyni, jenže jeho střela trefila jen padajícícho brankáře!

Branky: 5., 28. Vlk, 38. Rákosník

Sestava: Weber - Sládek, Vostrý, Burian, Stočes - Patetl (70. Reisser), Vlk (80. Hájek), Rákosník, Kukla - Hrubý, Pouček 

    

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904