04.09.2014 10:49

Kartičky nebo klíčenky Mar-Ex s sebou

Jak jsme informovali na našich webových stránkách, připravili jsme ve spolupráci se systémem Marketing Exchange (Mar-Ex) dlouhodobou marketingovou akci. Už nyní můžete díky tomu systému hlasovat o nejlepšího hráče podzimu našich mužstev a také o tom, jak dopadne naše áčko v podzimní tabulce.

Utkáním s Podlesí zahajujeme soutěž i pro návštěvníky jednotlivých domácích zápasů prvního mužstva. Předpokladem k tomu je vlastnit klíčenku či čipovou kartu Mar-ex. Setkali jste se s nimi už například při maškarním plese našeho oddílu letos v březnu a na některých dalších akcích. U vstupu bude připraveno čtecí zařízení a každý pátý majitel karty či čipu obdrží zdarma půl litr čepované desítky u stánku.

Kromě toho každý z těchto majitelů bude zařazen do poločasového slosování o bohaté ceny.

Ceny poločasového slosování v utkání s Podlesím

1. cena: Lahev šampaňského

2. cena: Tričko

3. cena: Deštník

Dlouhodobá soutěž

Pro majitele klíčenek či karet Mar-Ex je kromě akcí zmíněných v úvodníku navíc připravena dlouhodobá akce, která bude slosována na konci sezóny. Ceny budou postupně zveřejňovány na našich webových stránkách. Je určena hlavně pro stálé návštěvníky našich utkání.

Zaregistrujte si svůj elektronický účet Mar-Ex

Na internetové adrese www.mar-ex.eu (lze přejít také z našich webových stránek kliknutím na logo Mar-Ex) je nyní možné k osobní klíčence nebo kartě Mar-Ex zaregistrovat osobní elektronický účet. Účastníci systému s využitím tohoto účtu mohou lépe komunikovat v rámci jednotlivých marketingových akcí s jejich pořadateli, mohou získávat vlastní informace a výhody. Prostřednictvím elektronického účtu lze také hlasovat, je možné 

i tipovat a účastnit se nejrůznějších marketingových her. Svůj elektronický účet si můžete aktivovat také přímo na hřišti.

Už máte svoji klíčenku či kartu Mar-Ex?

Chcete se zúčastnit jednotlivých akcí zařazených do systému Mar-Ex a získávat drobné nebo i větší benefity a mít šanci účastnit slosování o zajímavé ceny? Staňte se účastníkem systému a získejte svoji osobní klíčenku či kartu Mar-Ex. Pokud ji nemáte, její cena je 50 Kč. Ptejte se obsluhy čtecího zařízení.

Mar-Ex chystá rozšíření

Systém Mar-Ex v současné době funguje jako program pro drobné benefity pro návštěvníky, ale už nyní se pracuje na jeho rozšíření formou věrnostního programu, kdy budou moci jeho členové čerpat výhody u partnerů našeho oddílu, na zmíněném maškarním plese a dalších akcích, proto si pořiďte klíčenku či čipovou kartu ještě dnes.

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904