13.03.2016 22:12

Jasná výhra

TJ Sokol Nová Ves - SK Nový Knín 2:6 (0:2)

Po velmi dobré hře dopředu jsme v dalším přípravném utkání rozdrtili Novou Ves 6:2. V obranné činnosti jsme však převedli několik kiksů, což náš výkon poněkud znehodnotilo.

Na řadě našich hráčů byla patrná únava po karnevalu, přesto jsme byli jednoznačně lepším mužstvem, předvedli jsme několik pěkných akcí a bylo jen otázkou času, kolik gólů vstřelíme. Novoveští byli zejména v prvním poločase málo nebezpeční, a to až na jeden případ, kdy náš asistent zřejmě chybně posoudil malou domů jako hru soupeře a signalizoval ofsajd, což lépe postavený hlavní arbitr respektoval a vstřelený gól neuznal. 

Do vedení jsme šli po průniku L. Vostrého a jeho prudké střele asi z dvaceti metrů. V té době jsme hráli pěkný kombinační fotbal, byli jsme pohyblivější, nápaditější, bohužel se nám na konci první půle zranil motor záložní řady P. Foltýn, a to ale už za stavu 2:0, když se po rohu trefil hlavou M. Lomoz. Ještě asi dvacet minut druhého poločasu nebyla tato skutečnost na naší hře znát, na 3:0 zvyšoval s chutí hrající T. Slezák střelou do šibenice z hranice vápna, na 4:0 upravil J. Pouček po úniku přes půlku hřiště.

Teprvé poté soupeř hru začal vyrovnávat, z trestného kopu se báječně trefil P. Burian. Jenže dalšími dvěma brankami, po penaltě T. Slezákem a pěkné kombinaci L. Vostrým, jsme odmítli případnou zápletku. Nová Ves v závěru už jen kosmeticky upravila skóre po trestném kopu ze strany hřiště a několikerým nedůsledným zákrokům našich obránců v řadě, takže míč propadl k volnému O. Nemétovi a ten ho nikým neatakován zasunul do sítě. 

Branky: 18., 76., L. Vostrý, 51., 70. Slezák, 35. Lomoz, 62. Pouček

Sestava: Petřík - Sekýt, Lomoz, Chlumecký, Stočes - L. Vostrý, Foltýn (40. Pouček), Fiala, Vlasák - Kukla, Slezák

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904