17.04.2024 09:27

Jak na houpačce

Několik povedených a naproti tomu několik nepovedených utkání má za sebou naše mladež v uplynulém víkendu. Jestliže béčkový dorost svého souseda v tabulce přejel rozdílem třídy, naproti tomu áčkový dorost ve Vestci propadl a přijel se sedmigólovým přídělem. První prohru v soutěži zaznamenali áčkoví starší žáci, které oslabeni o tři hráče prohráli se s svým kokurentem o první místo v Petrovicích.

V. Vestec - SK Nový Knín/N. Ves A 7:1 (4:0)

Domácí tým do čeho kopl, to skončilo v brance. Naproti tomu my naši dorostenci nedali ani nejvyloženější šance, a tak skóre narůstalo utěšeně pro domácí tým. Podobný obraz hry byl i ve druhé půli, jen s tím rozdílem, že jsme se konečně také my trefili do sítě, bohužel jen jednou, i když několik příležitostí k tomu určitě bylo. 
Branka: 58. Srp

S. Jesenice - SK Nový Knín/N. Ves B 1:5 (0:2)

Od začátku jsme byli lepším týmem, poměrně dlouho ale trvalo, než naši béčkoví dorostenci rozvlnili síť. Teprve po více než půl hodině se prosadil po rohu F. Hájek, a když v poslední minutě první půle jsme proměnili penaltu, o výsledku bylo prakticky rozhodnuto. Ve druhé půli dvakrát přesně zakončil také nejlepší hráč na hřišti P. Konopásek, a tak jsme si z jesenického ďolíčku přivezli zaslouženě tři důležité body. 
Branky: 60., 85. P. Konopásek, 33. F. Hájek, 45. R., Němec, 55. P. Hůlka

SK Petrovice - SK Nový Knín/N. Ves A 4:3 (2:1)

Bez bratrů Němcových a také P. Hůlky, který se dopoledne nechal naprosto zbytečně vyloučit v Jesenici, kde hrá za dorost B, starší žáci odehráli vynikající zápas, bohužel bez bodového zápisu. Na začátku druhé půle jsem výsledek překlopili na svou stranu, jenže se nám vedení nepodařilo udržet. Alespoň bod jsme si ale mohli přivézt, jenže v poslední minutě M. Ebr nedal jasnou příležitost, a tak jsme z České Sibiře odjeli naprázdno.
Branky: 28. Ebr, 42. Šustrová, 47. Charvát

TJ Pr. Lhota - SK Nový Knín/Nová Ves B 2:5 (1:3)

S několika mladšími žáky v sestavě, kteří shodu okolností dali všechny tři branky v první půli, rezervní starší žáci dominovali a o výsledku rozhodli už v prvním dějství. Domácí se sice ve druhém dvakrát trefili, ale mohli být hodně rádi, že výsledek nebyl dvouciferný, neboť jsme několik velkých příležitostí nedali. 
Branky: 6. Mikeš, 10. Kotulskyi, 36. Funěk, 59 Tyšer, 67. Mosler
 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904