25.03.2013 12:37

SK Nový Knín B - Velká Lečice 4 - 8

První jarní kolo bylo odloženo, proto naše béčko sehrálo přípravný zápas s týmem Velké Lečice posílené o čtyři dorostence Viktorie Žižkov. V tomto mužstvu se rovněž představili dva nedávní naši hráči, a to Jan Hořák a Kamil Rada. Byli to právě tito borci, kteří se spolu s Jakubem Hořákem nejvíce postarali o naši jasnou prohru, a to 4-8.

Kdyby se hrál fotbal na počet minut v držení míče, tak bychom jasně vyhráli. Jenže místo proměňování šancí jsme soupeři po chybné útočné přihrávce umožnili díky absenci defenzivní činnosti celého týmu rychlé protiútoky, takže soupeř chodil často do přečíslení dva nebo tři na jednoho, což bylo vodou na mlýn jeho taktiky. Takto jsme dostali sedm z osmi branek, tu osmou po standardce soupeře! Popisovat naše neproměněné příležitosti by zabralo značné místo, proto jen krátce o brankách. První dal za stavu 0-4 B. Rákosník střelou z hranice vápna, druhou tvrdou střelou asi z deseti metrů J. Stracený ml., k němuž se odrazil míč, třetí po neproměněné penaltě její exekutor B. Rákosník, ke kterému se také odrazil vyražený míč brankářem, a čtvrtý J. Buřič, jemuž nádherně přihrál B. Rákosník, který před tím obešel snad čtyři protihráče.

Branky: 57. 69. Rákosník, 64. Stracený, 76. Buřič
Sestava: Reisser - Šiška (46. Sládek), Stracený, K. Vostrý, T. Fiala - Hájek (46. Stočes), Rákosník, Chlumecký, Kukla - Mařík, Buřič

(mak)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904