05.09.2021 21:26

FK Všeradice - SK Nový Knín/Nová Ves B 2:2 (1:1)

Vůbec první bod v dorostenecké kategorii získal náš mladší dorost v prvním kole své soutěže ve Všeradicích, které leží na druhé straně Brd. Po úvodním našem gólu domácí do půle skóre srovnali, jenže v prvním minutě druhého dějství jsme šli znovu do vedení, to jsme ale opět neudrželi, i když jsme hned několik nadějných protiútoků nedali. 

Také mladší dorostenci měli problém se sestavou, chyběli z různých důvodů nejméně čtyři nebo pět hráčů. Proto pomohl teprve třnáctiletý Přemek Hříbal. Přesto v úvodu utkání jsme byli aktivnější a podařilo se nám dát vedoucí gól Jaroslavem Tesařem. Jenže místo pokračování v aktivní hře jsme se zatáhli, což domácí brzo potrestali.

Hned na začátku druhého dějství jsme se dostali opět do pohody dalším gólem, tentokrát se trefil M. Rampas. Místo potvzení vedení, šance měli hlavně střelci obou branek, jsme špatně odvrátili míč mířící do šestnáctky, ke kterému se dostal střelec domácích Anděl a ten se z voleje báječně trefil. Ke kuriózní situaci potom došlo v poslední minutě. V nepřehledné situaci se k teči míče rukou přiznal J. Záruba, sudí tedy nařídil pokutový kop. Ten ale naštěstí náš gólman chytil, takže si obě mužstva zaslouženě připsala po bodu. 

Branky: 15. Tesař, 47. Rampas

Sestava: Kramer - Vávra, Slabihoudek, Záruba, Havlíček - Pavlík, Souček, Šír, Tesař - Rampas, Kukla P., střídal P. Hříbal

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904