18.04.2022 21:54

FK Lety - SK Nový Knín/N. Ves 4:1 (2:1)

Naši starší dorostenci pokračují v bídě jarních zápasů. Žehrat tentokrát mohou zejména na svou neschopnost dát gól, když v prvních 25. minutách druhé půle zahodili tolik šancí, které si jiná mužstva nevytvoří ani za tři zápasy.

Zápas přitom nezačali vůbec špatně, po zhruba čtvrthodině šli do vedení, jenže ho dlouho neudrželi, domácí tým skóre stačil do přestávky ještě otočit. Jak máme informace od očitých svědků, rozhodující pro konečný výsledek byla především podstatná část druhé půle. Náš tým si v té době vytvořil velký tlak, naši hráči dokonce šli nejméně pětkrát sami na letského gólmana, jenže si buď na něm vylámali zuby, když je vychytal, nebo netrefili ani branku. Po gólu také volal trestný kop, který jsme zahráli přes zeď k tyči a k zemi, naši hráči už zvedali ruce, jenže Jakub Barinka vytáhl zázračný zákrok a míč vyrazil do bezpečí. 

A tak zaúřadovala stará fotbalová pravda, a to, že obdržené branky jsou důsledkem neshopného útoku. Místo vedení o dvě tři branky domácímu týmu stačily pouhé dvě minuty k tomu, aby necelých patnáct minut před koncem zvýšil už na rozdíl tří branek. Vrcholem naší střelecké nemohoucnosti potom byla situace dvě minuty před koncem utkání, když sudí za podražení J. Kudrny nařídil pokutový kop, který jsme opět, jak jinak, neproměnili. A tak jsme si od Berounky odvezli už čtvrtou jarní prohru.  

Branka 18. Mařík V.

Sestava: Křivonoska - Viták, Váňa, Kníchal, Tesař - Kudrna, Mařík V., Dvořáček, Vlasák - Mařík Š., Kočí M. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904