01.06.2014 14:37

FK Lety - SK Nový Knín 4:4 (2:2)

V oslabené sestavě jsme tentokrát příjemně překvapili a z půdy leadra tabulky FK Lety si vezeme bod. Sahali jsme přitom po třech, o konečném skóre totiž rozhodla penalta v druhé minutě nastavení, kterou domácí proměnili.

Vedle toho, že někteří hráči už tradičně dávají přednost florbalu, se tenkrát přidali k absentérům mimořádně i další tři borci, takže do Letů jsme odjeli doslova s torzem. Na výkonu to ale nebylo příliš znát a hned z prvního protiútoku jsme skórovali P. Fialou. Soupeře to na chvíli zaskočilo, pak přidal a vývoj srovnal. Jenže za chvíli jsme opět vedli. To se asi z 35. metrů opřel do míče B. Rákosník a vymetl pavučinu v šibenici domácí branky. 

Druhý poločas měl podobný vývoj, jako první. Domácí tým by však tentokrát aktivnější, měl i více šancí, na jejich dvě branky, jednu ještě v prvním a druhou ve druhém poločase, jsme ovšem dokázali záhy odpovědět Š. Hrubým, který z malého vápna prudkou střelou dorazil míč do sítě Letů. Blížil se konec zápasu, když domácí vyrobili asi pět metrů před vápnem faul. K trestnému kopu se postavil J. Stracený a pumelicí doslova odnesl brankáře do sítě i s míčem. K vítěznému rozuzlení jsme ale opět nedospěli. Domácí mužstvo nás ke konci zatlačilo a v 92. minutě se dočkalo našeho faulu v šestnáctce, který sudí odpískal a nařídil pokutový kop. Jeho proměněním si domácí zajistili kýžený bod, který jim stačil k postupu do 1. A třídy.

Góly: Fiala, Rákosník, Hrubý, Stracený

Sestava: Petřík - Stočes, Sekýt, Drechsler, Vlasák - Rákosník, Plot, Hrubý, Fiala - Stracený (85. Sláma), Pouček

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904