12.10.2015 16:06

FK Komárov - SK Nový Knín 1:2 (1:1)

Zdá se, že pro naše mužstvo je lepší hrát venku než doma. Evidentně mu vyhovuje, když soupeř nemyslí jen na obranu a nemusí tak hrát do plných. Takový výkon odvedli Ševci rovněž v Komárově, když po většinu utkání byli lepším týmem a zaslouženě vyhráli 2:1. V tabulce tak šplháme pomalu vzhůru.

Podle přítomných našich zástupců, domácímu týmu patřil úvod utkání, několikrát vytáhl skvělý zákrok M. Petřík, postupně jsme ale převzali otěž utkání do svých rokou, jenže přišla asi 34. minuta, P. Foltýn zatáhl za záchranou brazdu a domácího L. Koláře srazil ve vápně.  Nařízený pokutový kop Komárov Michalem Pužíkem proměnil. Naštěstí se nám do konce poločasu podařilo skóre srovnat. P. Foltýn rozhrál spolu s L. Vostrým roh na krátko, ten odcentroval a nabíhající R. Vlasák prodloužil jeho centr do domácí svatyně.

V druhém poločasu, zejména v jeho úvodu jsme pokračovali v aktivní hře, výsledkem byla branka P. Fialy, který ze skrumáže dopravil míč do sítě domácí branky. Další šance jsme ale neproměnili, za zmínku stojí především bomba P. Foltýna, která orazítkovala jen tyč branky Komárova. V závěru domácí přidali, jenže alespoň na srovnání skóre jim už chyběly síly.

Branky: 43. Vlasák, 69. Fiala

Sestava: Petřík - Sekýt, Chlumecký, Ducho, Vlasák - Rákosník (80. Sklenář), Foltýn, Fiala, Lomoz - Vostrý, Slezák (89. Vlk)

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904