28.07.2013 08:51

FC Přední Kopanina - SK Nový Knín 2:2 (1:1)

Utkání hrané ve velkém vedru v Pr. Lhotě mělo slušnou úroveň, rozdíl dvou tříd, soupeř hraje pražský přebor, nebyl vůbec znát, naopak, až na závěr jsme byli lepším týmem. Jenže jsme neproměnili několik vyložených šancí a tak utkání skončilo nerozhodně 2:2.

Po úvodním oťukávání jsme se začali dostávat do slibných příležitostí, asi v 16. minutě J. Pouček ještě nedal, o deset minut už ano. Jenže hosté srovnali skóre takřka v zápětí, když svou snad první ranou na branku využili trestný kop z hranice vápna. Do konce poločasu jsme byli aktivnější, jenže F. Sklenář svou obrovskou šanci nedal.

Druhý poločas probíhal podle stejných not. Pražané měli míč častěji na svých kopačkách, my jsme si vytvářeli více šancí. Do vedení ale šla Kopanina, když sudí nepřerušil hru po nezaviněné srážce M. Šustra s protihráčem a soupeř využil svého přečíslení.  Po chvíli jsme se už radovali my, když se proháčkoval mezi hráči soupeře J. Plot a jeho centr propadl na zadní tyč k R. Vlasákovi, který ho uklidil do prázdné branky. Jenže pak jsme pokračovali v neproměňování šancí. Například když P.Vlk si narazil míč, zátáhl ho k lajně a zpětnou přihrávkou našel F. Sklenáře, který ale ranou z voleje asi ze sedmi metrů přestřelil. A když J. Pouček nedal další tutovku, soupeř nás ke konci, když už hráčům hodně chyběly síly, uzamkli na naší polovině. Tlak to byl ale jalový, takže se skóre už neměnilo.

Sestava: Petřík (46. Weber) - Chlumecký, Šustr, V. Sklenář, Krmela - Fiala, Vlk, Plot, Vlasák - Pouček, F. Sklenář, střídali Petřík, Reisser, Sládek

Branky: Pouček, Vlasák

Trenér J. Stracený ml.: Dobrý výkon v ohromném vedru. Hráči měli za sebou těžký týden, co se týká tréninku, přesto vydrželi nasazené tempo hodně dlouho. Naši hru ale stále sráží neproměňování šancí. Nedat pět nebo šest loženek, jak tomu bylo dnes, je hodně malá efektivita. Dosud se v tréninku více běhalo, věřme, že nyní se to po nácvicích herních kombinací a střelby zlepší. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904