10.03.2014 09:38

FC 05 Zavidov - SK Nový Knín 1:1 (0:1)

S vedoucím týmem skupiny A středočeské 1.B třídy jsme generálku co se týká projevu odehráli na výbornou, co se týká zakončení na nedostatečnou. Během zápasu, zejména pak v druhém poločase, jsme si totiž vytvořili řadu výborných střeleckých příležitostí, jenže jejich realizace byla doslova žalostná. A tak o remíze nakonec rozhodla poslední minuta, když jsme lacino nechali skórovat naše hostitele.

Utkání se odehrálo v nádherném areálu v Rynholci nedaleko Nového Strašecí. Po úvodním oťukávání si domácí tým vytvořil po brejcích dvě šance, naše obrana i brankář mu však skórovat nedovolili. My jsme se rozehrávali pomaleji, zvykali jsme si na nezvykle velké rozměry hřiště, asi od 20. minuty jsme však převzali inciativu do svých rokou a začaly se postupně rodit šance jedna za druhou. Nejprve J. Pouček hlavou po výkopu M. Petříka vysunul P. Dreschlera, který ale tváří v tvář brankáři nedal. Po chvíli jsme kopali zleva přímý kop, P. Fiala našel na hranici malého vápna J. Poučka, který nás hlavičkou dostal do vedení. 

Ve druhém poločase jsme po skvělých kombinacích jasně domácí tým přehrávali, jenže co postupně nedali naši hráči bylo až trestuhodné. Napočítali jsme celkem sedm vyložených šancí, když jsme sami před brankou i ve třech lidech trefovali jen domácího gólmana nebo míče šly těsně mimo konstrukci. Trest tak přišel v samotném závěru, na nákop v poslední minutě jsme vůbec nezareagovali a Zavidovu jsme tak doslova gentlemansky věnovali bod.

Branka: 28. Pouček

Sestava: Petřík - Lomoz, Šustr, Chlumecký, Stočes - Kozohorský, Fiala, Nožička, Vlasák - Drechsler, Pouček stř. V. Sklenář. 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904