07.03.2023 09:48

Dorost opanoval turnaj v Jílovém

Naši fotbaloví dorostenci, jak jsme již informovali v lednovém vydání zpravodaje, se během zimní přípravy zúčastnili turnaje o Pohár starosty města Jílové. Do letošního ročníku se celkem přihlásilo šest mužstev, a to vesměs účastníci dorostenecké 1. A třídy Středočeského kraje. Kromě našeho týmu to bylo domácí mužstvo a dále oddíly z Týnce na Sázavou, Průhonic, Teplýšovic a Kunic.

Už první utkání, s mužstvem Týnce, naznačilo, že naše sdružené mužstvo se Sokolem Nová Ves pod Pleší bude patřit k favoritům. Skóre postupně utěšeně narůstalo v náš prospěch a zastavilo se na neuvěřitelném poměru 15:1. Zápasy se sice odehrávaly na menším hřišti s umělou trávou, přičemž mužstva tvořilo osm hráčů v poli a brankář plus náhradníci, naše dominance ale byla už prakticky od první minuty zřejmá prakticky u všech dalších zápasů.

Podobně se totiž odvíjela další dvě utkání, a to s Průhonicemi a také s domácími dorostenci. Vážnějšího soupeře jsme měli až v týmu Kunic, když utkání bylo dlouho vyrovnané, odpor soupeře se nám podařilo zlomit až v samotném závěru a vyhráli jsme »jen« 3:1.

S ohledem na ostatní výsledky bylo už před posledním zápasem s mužstvem Teplýšovic jasné, že si putovní pohár odvezeme, přesto naši hráči nic nepodcenili a soupeře vyprovodili devíti góly, když jsme obdrželi pouze jeden.

V Jílovém jsme neobstáli jen jako tým, ale vedli jsme si velice dobře i v kategoriích jednotlivců, když náš Šimon Mařík byl s 12 góly vyhlášený jako kanonýr turnaje, hned za ním skončil s 11 brankami jeho bratr Vojta a o třetí příčku s devíti góly se dělil Adam Petrák.

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904