20.05.2013 09:09

Dolní Hbity - SK Nový Knín dorost 8:2 (3:0)

V neděli ráno se opět projevila největší slabina dorostu – nezodpovědnost. Všichni věděli, že nás kosí zranění, přesto někteří nebyli schopní vstát a bez jakékoliv omluvenky se prostě nedostavili (proč by si to taky jednou nedovolili, když se jim vlastně nemůže nic stát – stejně nás je akorát, takže hrát budou!). A tak se poprvé (a doufám, že naposledy) celý mančaft vešel i s trenérem do dvou aut.

Přesto, v jaké jsme byli sestavě, odehrálo 9 statečných velmi dobrou první půli. A kdyby si Pouček nešetřil střeleckou formu na odpolední zápas "B" týmu, mohlo se jít do poločasu za nerozhodného stavu, při troše štěstí i ve vedení. Domácí měli notnou dávku štěstí, když vlastně z 5 střel dokázali vstřelit 3 nechytatelné góly. Zároveň musím ocenit i shovívavost rozhodčího Buriana, který mohl již v první části vyloučit brankáře a stopera v jedné osobě Reissera za faul na půli hřiště. Druhý poločas se již projevila kompletnost domácích a docházející síly oslabených hostů. Hbity brzy po přestávce přidaly další dva góly a Ševce zápas přestal bavit (ani se jim nedivím). Pak už to byla otázka střelecké potence domácích útočníků, protože většinou chodili ve 3 až 4 lidech na osamocené Šišku s Reisserem. V závěrečné čtvrthodině se přeci jen dočkali střeleckého úspěchu i hosté, když nejprve Podhorecký doklepl míč do prázdné brány a pak byl ještě střelou Poučka trefen do nohy, od níž se míč odrazil do brány podruhé. Poslední slovo však měli opět domácí a po dalším samostatném úniku se prosadili poosmé.

„Zápas se mi těžko hodnotí. Být kompletní, je výsledek pravděpodobně obrácený. Těšit nás může snad jen to, že stále máme lepší vzájemný zápas se soupeřem. Těm hráčům, co hráli, ani nemohu nic vytknout. V náročném počasí na dlouhém hřišti opravdu makali, co jim síly stačily. Bohužel síly už docházejí i mně a již teď pociťuji, že nezvládám roli aktivního hráče a trenéra dorostu… Proto nevím, zda po sezóně budu chtít pokračovat ve stejném stylu. Mrzí mě to, protože je zde kvalitní základ kádru. Část velmi talentovaná, převyšující fotbalovostí soutěž, a část poctivá, která má přednosti zase v bojovnosti“, zhodnotil víkend trenér Weber.
Nový Knín: Reisser – Šiška, Stočes, Hájek – Podhorecký, Pouček, Kupa, Pajer - Černý

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904