10.10.2022 17:18

Další úspěšný víkend mládeže

SK Nový Knín - Sp. Příbram B 9:6

I bez svého nemocného kapitána Dana Fuňka byla naše starší přípravka lepší než soupeř a v jediném sobotním utkání mládeže si tento tým přípsal další tři body do tabluky.

SK Nový Knín/N. Ves A - Rapid Psáry 3:6 (2:3)

Skoro dvě třetiny zápasu náš první dorost držel s vyspělejším soupeřem, který spolupracuje s ligovými mančafty, nadějný remizový výsledek. V poslední čtvrthodině jsme ale odpadli, čehož hosté využili a dorazili nás třemi góly. Bylo to jediné prohrané utkání mládeže uplynulého víkendu.

SK Nový Knín/N. Ves A - Pr. Lhota 7:1 (4:1)

Od záčátku utkání mladších žáků se projevovala naše převaha, jasně jsme vyhráli a dál pokračujeme ve spanilé jízdě bez ztráty bodu. 

Podlesí/Bohutín B - SK Nový Knín/N. Ves B 1:2 (0:1)

Další těžké utkání rezervních dorostenců s týmem na druhém místě tabulky, které jsme uhráli spíš díky značnému nasazení než fotbalovostí. První šance patřila nám, když K. Stingl běžel snad v první minutě sám na domácího gólmana, jenže nedal. Pak ale převzaly iniciativu Kovohutě a výsledkem byl pokutový kop, který však P. Kramer vystihl a míč lapil do svých rukavic. Když už se zdálo, že oba týmy půjdou do šaten za bezbrankové remizy, P. Kukla nevěděl co s míčem, zpoza vápna vystřelil a ten skončil u pravé tyče domácí svatyně. Druhý poločas začalo lépe spojené rezervní mužstvo Podlesí a Bohutína a jeho hráči brzo vyrovnali. Dál nás tlačili, jenže my jsme využívali každé příležitosti k protútokům. K. Stingl ještě opět sám před gólmanem nedal, pět minut před koncem M. Souček už ano. Asi deset metrů před vápnem se opřel do míče, ten se v letu ještě otřel o záda domácího obránce, díky tomu změnil směr, takže domácí brankář neměl žádnou šanci. 

SK Nový Knín - S. Dal. Dušníky 18:7

Jasná výhra mladší přípravky, už druhá v soutěži. Díky tomu máme aktivní skóre, ač jsme stále ve druhé polovině tabulky. Svědčí to o řadě až dosud těsných smolných proher našeho týmu.

SK Nový Knín/N. Ves A - Pr. Lhota 13:0 (4:0)

Dokud hosté vydrželi se silami, chvílemi náš tým starších žáků potrápili. To, že nedali gól, byla jen jejich zbrklost. Ve druhé půli už se projevila naše vyšší fotbalová vyspělost a skóre postupně narůstalo v náš prospěch. 

 

 

 

 

—————

Zpět


Kontakt

SK Nový Knín z.s.

Tyršova ulice 236
Nový Knín
262 03
IČO 42729556


Sekretář:
603 801 904